Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Siri TVVideo

NBC Tetapkan Tarikh Tayangan Musim Terakhir “Brooklyn Nine-Nine”

NBC telah melancarkan video promo untuk musim kelapan yang juga musim terakhir siri komedi popular Brooklyn Nine-Nine, menampilkan momen belakang tabir bersama para pelakon dan juga beberapa rakaman rancangan. Selain itu juga, video promo itu turut mendedahkan tarikh tayangan perdana musim kelapan, iaitu pada 12 Ogos 2021. 

Musim ke-8 Brooklyn Nine-Nine mengikuti detektif 99th NYPD, Jake Peralta (Andy Samberg) dan Capt. Raymond Holt (Andre Braugher), serta rakan-rakan mereka yang disayangi ketika mereka menyeimbangkan kehidupan peribadi dan profesional mereka sepanjang tahun yang sukar.


Siri pemenang anugerah ini turut dibintangi Melissa Fumero, yang memainkan watak Sgt. Amy Santiago, seorang pakar dalam mengatur dan penari dork, dan Terry Crews, yang memainkan watak gergasi sopan Lt. Terry Jeffords. Joe Lo Truglio berperanan sebagai Charles Boyle, detektif yang rajin dan bekerja keras, Stephanie Beatriz sebagai Rosa Diaz yang garang dan suka berahsia, serta Joel McKinnon Miller, dan Dirk Blocker yang kembali sebagai pegawai veteran Det. Scully dan Det. Hitchcock.

Brooklyn Nine-Nine dicipta, ditulis, dan diterbitkan oleh Dan Goor (Parks and Recreation) dan Michael Schur (The Good Place), dan dihasilkan oleh Universal Television, 3 Arts Entertainment, Fremulon, dan Dr. Goor Productions. Goor, Schur, David Miner, dan Luke Del Tredici berkhidmat sebagai penerbit eksekutif. 

Siri ini boleh distrim di Netflix. 

Related posts

[VIDEO] Daredevil Melompat Ke Dalam Aksi Dalam TV Spot Terbaru SHE-HULK: ATTORNEY AT LAW

Kakimuvee

Mark Hamill Sebagai Mervyn Pumpkinhead Dalam Klip Terbaru THE SANDMAN

Kakimuvee

Remake Forest Gump: Lihat Bagaimana Filem Hindi ‘Laal Singh Chaddha’ Dibandingkan Dengan Filem Asal Tom Hanks.

Kakimuvee

[VIDEO] “Tantari” Filem Aksi Pendek Tempatan Yang Mengambil ‘Vibe’ “Enam Jahanam”

Kakimuvee

Klip Resident Evil Papar Albert Wesker Cuba Lindungi Anaknya

Kakimuvee

Amazon Studios Dedah Teaser Terbaru “The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Kakimuvee

Leave a Comment