Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaSlot Asia

K-Drama Jenayah CRUSH Akan Ditayangkan Di Disney+ Hotstar Pada 13 Mei Ini


Apabila sub-unit dalam pasukan polis dipinggirkan oleh semua orang dan tidak melapor kepada sesiapa pun, pasukan itu akan bekerja tanpa mengenal penat lelah untuk membuktikan keunggulan mereka dan menyelamatkan hari dalam Crash, sebuah drama jenayah Korea baharu yang akan mula disiarkan pada 13 Mei, hanya di Disney+ Hotstar

Berulang kali diabaikan oleh seluruh pasukan dan dianggap sebagai jenaka oleh ramai, Pasukan Siasatan Jenayah Trafik (TCI) telah lama menderita dalam kekaburan. Tetapi apabila ahli pasukan baru yang genius menyertai pasukan, nasib mereka mula berubah.

Seorang ahli matematik terkemuka dengan penampilan sempurna dan tiada kemahiran sosial, Cha Yeonho ialah peneraju pasukan yang membantu mengubah keadaan.

Dapat mensimulasikan punca sebenar kemalangan dengan hanya menggunakan fakta dan kebolehan kognitifnya yang mengagumkan, Yeonho dengan pantas meletakkan pasukan itu pada peta, tetapi apabila insiden dari masa lalunya kembali menghantuinya, Yeonho sekali lagi boleh menyebabkan TCI jatuh dari rahmat.

Dibintangi Lee Minki (My Liberation Diary, Behind Your Touch) sebagai inspektor baharu pasukan, Cha Yeonho; Kwak Sunyoung (Moving, Hospital Playlist) sebagai ketua pasukan Min Sohee; dan Heo Sungtae (Big Bet, Squid Game) sebagai Jung Chaeman, ketua unit cawangan penyiasatan jenayah trafik; Crash diarahkan oleh Park Junwoo (Taxi Driver, Doctor Detective).


Strim Crash bermula 13 Mei, hanya di Disney+ Hotstar.


Related posts

Rancangan Menarik Ini Memberikan Inspirasi Untuk Meraikan Hari Raya Dengan Penuh Bergaya

Kakimuvee

Anime Sci-Fi Ikonik Jepun “MACROSS” Akan Tiba Di Disney+ Hotstar Pada Tahun Ini

Kakimuvee

Disney+ Umum Senarai K-Drama Bagi Tahun 2024

Kakimuvee

Kdrama Balas Dendam Terbaru The Impossible Heir Akan Tayang Di Disney+ Hostar Pada Februari Ini

Kakimuvee

5 Oppa K-Drama Menawan Untuk Diimpikan Pada Krismas Ini

Kakimuvee

Rancangan Realiti Single’s Inferno Akan Kembali Pada 12 Disember Ini

Kakimuvee