Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot AsiaStreaming

Kdrama Balas Dendam Terbaru The Impossible Heir Akan Tayang Di Disney+ Hostar Pada Februari Ini


Apabila anak tidak luar nikah pemilik konglomerat Korea bekerjasama dengan rakan zaman kanak-kanaknya yang bercita-cita tinggi, kedua-duanya tidak akan berhenti untuk merebut tempat mereka di piramid teratas rantai makanan masyarakat dalam The Impossible Heir – drama balas dendam kejam, akan datang Februari ini secara eksklusif kepada Disney+ Hotstar .

Dilahirkan dalam keluarga ibu bapa tunggal yang miskin tanpa apa-apa selain ketampanan dan daya tarikannya, Kang Inha rakus untuk berjaya. Berazam untuk membuat sesuatu untuk dirinya sendiri, tidak kira akibatnya, Inha mendapati bahawa bapanya adalah pengerusi Kumpulan Kangoh yang sangat berjaya dan meninggalkan kehidupannya yang serba kekurangan.

Dijauhi oleh ahli keluarga baharunya yang lain, Inha bekerjasama dengan rakannya yang berbakat intelek Han Taeoh, menyusun rancangan sejak kecil untuk mengambil alih syarikat itu dan merampas kedudukan mereka di puncak masyarakat. Menyedari kejayaan sejak awal, pasangan itu terus memulakan pendakian mereka sehingga seorang wanita yang sama bercita-cita tinggi dengan masa lalu yang sama bermasalah mengancam untuk menggagalkan rancangan mereka selama-lamanya.

Dibintangi oleh Lee Jaewook (Alchemy of Souls, Extraordinary You) sebagai Han Taeoh, kawan zaman kanak-kanak Inha yang berfikiran tajam; Lee Junyoung (Mask Girl, D.P.) sebagai Kang Inha, anak tidak sah taraf pengerusi Kumpulan Kangoh, dan Hong Suzu (Lovestruck in the City, Be;twin) sebagai Na Hyewon, seorang wanita yang bercita-cita tinggi dengan masa lalu yang bermasalah dan aspirasi masa depan yang cerah, The Impossible Heir ditulis oleh Choi Won (Roman Holiday) dan diarahkan oleh Min Yunhong (Missing: The Other Side, Insider).

Strim The Impossible Heir bermula Februari ini secara eksklusif di Disney+ Hotstar.Related posts

Raikan Musim Raya Dengan Rancangan Menarik Di Prime Video April Ini!

Kakimuvee

Rancangan Menarik Ini Memberikan Inspirasi Untuk Meraikan Hari Raya Dengan Penuh Bergaya

Kakimuvee

Anime Sci-Fi Ikonik Jepun “MACROSS” Akan Tiba Di Disney+ Hotstar Pada Tahun Ini

Kakimuvee

Viu Perkenalkan Drama Adaptasi Novel Popular, Jendela Hati Lakonan MK K-Clique, Anna Jobling dan Hanna Aqeela

Kakimuvee

Disney+ Umum Senarai K-Drama Bagi Tahun 2024

Kakimuvee

Zuko Pamer Skil ‘Firebending’ Dalam Klip Video Avatar: The Last Airbender

Kakimuvee