Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman

Privacy Policy & Penafian

Kakimuvee

TERMA & SYARAT

  1. Semua bahan yang disiarkan termasuk artikel, gambar dan video adalah tertakluk dan dilindungi oleh undang-undang hakcipta Malaysia.
  2. Nama artis/selebriti/kenamaan yang disebut dalam blog ini adalah cadangan semata-mata & gosip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.
  3. Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam blog ini telah digunakan tanpa izin untuk tujuan pengenalan sahaja, pautan sumber juga dinyatakan. Kami tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.
  4. Kami juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi yang dikeluarkan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.
  5. Kami tidak bertanggungjawab keatas mana-mana komen yang ditulis atau dikeluarkan oleh mana-mana pelawat laman web ini yang mungkin menyinggung perasaan mana-mana pihak / individu.
  6. Segala ulasan filem / televisyen adalah berdasarkan pendapat peribadi penulis dan tidak mempunyai sebarang niat untuk mensabotaj.
  7. Sekiranya terdapat artikel yang mungkin menganggu mana-mana pihak atau terdapat pelanggaran hakcipta, mohon untuk hubungi kami melalui email seperti yang tertera dibawah.

All rights reserved. Copyright © 2019, Kakimuvee
This Website is maintained by KM ENTERTAINMENT MEDIA
[email protected]

Home