Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaStreamingVideo

[VIDEO] Netflix Sahkan Perancangan One Piece Musim 2


Netflix telah mengesahkan perancangan Musim 2 One Piece!

Netflix Geeked menyiarkan video di Twitter yang memaparkan pencipta siri Eiichiro Oda menjawab panggilan Transponder Snail dan mengesahkan bahawa Musim 3 One Piece kini sedang dalam perancangan. 

Oda kemudiannya mengucapkan terima kasih kepada peminat lama dan baru One Piece, dan menyatakan bahawa ia masih mengambil masa untuk menyiapkan skrip serta membayangkan kemunculan akan datang doktor Straw Hat Pirates, Tony Tony Chopper. 

“Kepada Straw Hat Grand Fleet: Apakah pendapat anda tentang Musim 1 aksi langsung One Piece? Saya menghabiskan masa yang lama mengusahakannya dengan Netflix dan Tomorrow Studios, “kata Oda.

“Nampaknya orang di seluruh dunia telah menikmati persembahan itu, yang menjadikan kerja keras pasukan produksi benar-benar berbaloi. Kepada semua orang yang telah menjadi peminat One Piece selama bertahun-tahun, dan kepada mereka yang mengalami pengalaman One Piece buat kali pertama, terima kasih banyak-banyak.”


“Dua minggu selepas pelancaran, saya baru sahaja menerima berita baik. Netflix telah memutuskan untuk memperbaharui rancangan itu! Pengembaraan aksi langsung Iñaki dan Straw Hats akan diteruskan! Ia akan mengambil sedikit masa untuk menyediakan skrip, jadi harap bersabar. Nampaknya, Straw Hat memerlukan doktor yang hebat… Kita akan lihat nanti!”

Anda boleh tonton video pengumuman dibawah:

Musim pertama One Piece kini boleh distrim di Netflix!


Related posts

Pandangan Pertama Filem Aksi Komedi BACK IN ACTION Lakonan Jamie Foxx & Cameron Diaz

Kakimuvee

Drama Bersiri Max Original DUNE: PROPHECY Akan Membuat Debut Pada Musim Luruh Ini

Kakimuvee

Netflix Umum Musim Dua 3 BODY PROBLEM

Kakimuvee

Klip Video FALL GUY Papar Babak Lagak Ngeri Yang Penuh Aksi

Kakimuvee

Raikan Musim Raya Dengan Rancangan Menarik Di Prime Video April Ini!

Kakimuvee

Rancangan Menarik Ini Memberikan Inspirasi Untuk Meraikan Hari Raya Dengan Penuh Bergaya

Kakimuvee