
Warner Bros. Malaysia akan membawakan filem thriller Korea berjudul Target lakonan Shin Hye-Sun & Kim Sung-Kyun, yang akan ditayangkan pada 28 September ini.
Target mengisahkan Soo-hyeon (Shin Hye-sun), yang baru berpindah ke rumah baharu, membeli mesin basuh terpakai melalui aplikasi barangan terpakai tetapi mendapati ia tidak berfungsi. Kesal dengan sikap tidak bertanggungjawab penjual, dia meninggalkan komen yang menggelar penjual itu penipu, dan melaporkannya kepada polis.
Dia tidak tahu bahawa penjual itu adalah pembunuh bersiri psikopat yang menggunakan pasaran terpakai dalam talian untuk mencari mangsanya. Komennya menyebabkan pemburuannya untuk mencari mangsa baharu menjadi mustahil, jadi dia menjadi sasaran seterusnya. Dia mula menerima panggilan telefon lucah, penghantaran makanan yang tidak terkira banyaknya, dan lelaki pelik mengetuk pintunya mencari masa yang sesuai.
Filem thriller ini diarahkan oleh Park Hee-Kon dan turut dibintangi, Lim Chul-Soo, Lee Joo-Young dan Kang Tae-Oh yang muncul dalam peranan cameo.
Anda boleh tonton trailer Target dibawah: