Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaVideo

Klip Video FALL GUY Papar Babak Lagak Ngeri Yang Penuh Aksi


Universal Pictures telah kongsikan video terbaru dari The Fall Guy, filem aksi komedi yang dibintangi calon Oscar, Ryan Gosling dan Emily Blunt.

Video itu mendedahkan pandangan di sebalik tabir pada urutan aksi filem yang mendebarkan dan. Ia menampilkan pengarah David Leitch dan pelakon utama membincangkan kepentingan filem itu untuk komuniti pelakon lagak ngeri. Filem itu dijadualkan tiba di pawagam pada 3 Mei.

“Dia seorang stuntman, dan seperti semua orang dalam komuniti lagak ngeri, dia diletupkan, ditembak, terhempas, tercampak melalui tingkap dan dijatuhkan dari tempat yang paling tinggi, semuanya untuk hiburan kita,” menurut sinopsis filem itu.

“Dan kini, selepas kemalangan yang hampir menamatkan kerjayanya, wira kelas pekerja ini perlu menjejaki bintang filem yang hilang, menyelesaikan konspirasi dan cuba memenangi semula cinta dalam hidupnya sambil masih melakukan kerja hariannya. Apa yang mungkin berlaku dengan betul?”

Anda boleh tonton video klip The Fall Guy dibawah:


Berdasarkan secara longgar siri televisyen 1980-an dengan nama yang sama, The Fall Guy diarahkan dan diterbitkan oleh David Leitch daripada lakon layar yang ditulis oleh Drew Pearce.

Filem ini turut dibintangi oleh Aaron Taylor-Johnson, Winston Duke, Hannah Waddingham, dan Stephanie Hsu. Selain membintangi filem ini, Gosling turut berkhidmat sebagai penerbit bersama Kelly McCormick dan Guymon Casady, manakala Pearce, Geoff Shaevitz, dan Glen A. Larson, yang mencipta siri Fall Guy asal, berkhidmat sebagai penerbit eksekutif.


Related posts

[VIDEO] Netflix Sahkan Perancangan One Piece Musim 2

Kakimuvee

Justin Timberlake Kembali Dengan Kumpulannya Dalam Trailer Trolls Band Together

Kakimuvee

Video “Journey To The Marvels” Menampilkan Banyak Rakaman Terbaru ‘The Marvels’

Kakimuvee

Video The Nun 2: James Wan Goda Sekuel Yang Terikat Dengan Kisah Conjuring

Kakimuvee

Video ‘The Last Voyage of the Demeter’ Tunjuk Bagaimana Raksasa Dracula Di Hidupkan

Kakimuvee

Projek Live-Action ‘How to Train Your Dragon’ Ditunda Susulan Mogok Penulis & Pelakon

Kakimuvee