Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
StreamingTrivia

Raikan Musim Raya Dengan Rancangan Menarik Di Prime Video April Ini!


Ella Purnell (Lucy) in “Fallout”

Sempena musim cuti perayaan, sudah tentu anda akan meluang sedikit masa untuk menonton rancangan-rancangan menarik di platform penstriman. Prime Video juga turut menyediakan banyak rancangan menarik pada hari Raya ini, dan senarai dibawah adalah antara rancangan bakal menemui ada sepanjang bulan April ini.

MUSICA (April 4, 2024)

Sebuah komedi romantis tidak tradisional yang bergerak mengikut rentaknya, Música dibintangi sensasi dalam talian, Rudy Mancuso, yang mengasaskan filem itu berdasarkan pengalamannya sendiri dan juga bertindak sebagai pengarah, penulis bersama, komposer dan koreografer filem itu.

HOW TO DATE BILLY WALSH (April 5, 2024)

Remaja bernama Amelia (Charithra Chandran) dan Archie (Sebastian Croft) berkawan baik sejak kecil. Archie sentiasa berada disisi untuk melawan pertempuran Amelia dan mentertawakan jenakanya sambil merahsiakan cinta sepanjang hayatnya terhadapnya.


Hanya apabila dia membina keberanian untuk menyatakan perasaannya, Amelia jatuh cinta kepada Billy Walsh (Tanner Buchanan), pelajar pindahan dari Amerika yang baharu. Archie yang patah hati berusaha keras untuk cuba memisahkan Amelia dan Billy daripada satu sama lain tetapi akhirnya mendorong mereka lebih rapat dan berisiko kehilangan kawan baiknya dalam proses itu.

WAR ON TERROR: KL ANARKI (April 11, 2024)

Seorang polis yang memberontak dari pasukan khas elit mesti membuktikan dia mampu bekerja sebagai satu pasukan untuk menggagalkan ancaman pengganas yang mahu menghancurkan Kuala Lumpur.

FALLOUT (April 11, 2024)

Berdasarkan salah satu siri permainan video terhebat sepanjang masa, Fallout ialah kisah yang mempunyai dan tidak mempunyai dalam dunia yang hampir tiada apa-apa lagi untuk dimiliki. Dua ratus tahun selepas kiamat, penduduk dari tempat perlindungan mewah terpaksa kembali ke pemandangan neraka yang ditinggalkan oleh nenek moyang mereka—dan terkejut apabila menemui alam semesta yang sangat kompleks, pelik dan sangat ganas menanti mereka.

THEM: THE SCARE (April 24, 2024)

“The Scare”

THEM sekali lagi akan ditetapkan di Los Angeles County (ansuran pertama, dengan sari kata Covenant, berlaku di Compton sekitar tahun 1952 tetapi akan menggerakkan jalur masa ke hadapan iaitu pada 1991). Cerita baharu itu berpusat pada Detektif homosid LAPD, DAWN REEVE yang ditugaskan untuk kes baharu: pembunuhan ngeri seorang ibu rumah angkat yang telah menyebabkan detektif yang paling tegar sekalipun terguncang.

Mengemudi masa yang huru-hara di Los Angeles, dengan bandar di pinggir kekacauan, Dawn berazam untuk menghentikan pembunuh. Tetapi apabila dia semakin dekat dengan kebenaran, sesuatu yang tidak menyenangkan dan jahat mencengkam dia dan keluarganya…


Related posts

Drama Bersiri Max Original DUNE: PROPHECY Akan Membuat Debut Pada Musim Luruh Ini

Kakimuvee

Netflix Umum Musim Dua 3 BODY PROBLEM

Kakimuvee

Prime Video Bangunkan Sekuel ROAD HOUSE Lakonan Jake Gyllenhaal

Kakimuvee

Rancangan Menarik Ini Memberikan Inspirasi Untuk Meraikan Hari Raya Dengan Penuh Bergaya

Kakimuvee

Anime Sci-Fi Ikonik Jepun “MACROSS” Akan Tiba Di Disney+ Hotstar Pada Tahun Ini

Kakimuvee

Viu Perkenalkan Drama Adaptasi Novel Popular, Jendela Hati Lakonan MK K-Clique, Anna Jobling dan Hanna Aqeela

Kakimuvee