Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaVideo

Video “Journey To The Marvels” Menampilkan Banyak Rakaman Terbaru ‘The Marvels’


Marvel Studios telah mengeluarkan featurette/trailer untuk filem sekuel The Marvels, yang bertajuk “Journey to The Marvels,” dan menceritakan semula kesemua peristiwa masa lalu yang dilalui adiwira dalam Captain Marvel, WandaVision dan Ms. Marvel. 

Teaser itu juga turut menampilkan rakaman baharu dari sekuel MCU yang akan datang itu, menyaksikan Carol Danvers (Brie Larson), Monica Rambeau (Teyonah Parris) dan Kamala Khan (Iman Vellani) yang bertemu di persimpangan jalan dan belajar untuk bekerja sebagai satu pastukan.

Anda boleh lihat video tersebut dibawah:

Carol Danvers, aka Captain Marvel, telah menuntut semula identitinya daripada Kree yang zalim dan membalas dendam terhadap Supreme Intelligence,” menurut sinopsis rasmi.

“Tetapi akibat yang tidak diingini melihat Carol memikul beban alam semesta yang tidak stabil. Apabila tugasnya melemparkannya ke lubang cacing anomali yang dikaitkan dengan revolusioner Kree, kuasanya menjadi terjerat dengan kuasa peminatnya di Jersey City, Kamala Khan aka Ms. Marvel, dan anak saudara Carol yang terasing, kini angkasawan S.A.B.E.R. Kapten Monica Rambeau. Bersama-sama, trio yang tidak mungkin ini mesti bekerjasama dan belajar bekerja secara teratur untuk menyelamatkan alam semesta sebagai ‘The Marvels.”


Turut membintangi filem ini adalah Zawe Ashton, Gary Lewis, Seo-Jun Park, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Saagar Shaikh, and Samuel L. Jackson.

Nia DaCosta berkhidmat sebagai pengarah, dengan Kevin Feige sebagai penerbit. Lakon layar ditulis oleh Nia DaCosta, Megan McDonnell dan Elissa Karasik. 

The Marvels akan ditayangkan pada 10 November 2023.


Related posts

The Marvels Perlu Kutip Lebih AS$400 Juta Untuk Catat Keuntungan

Kakimuvee

[VIDEO] Netflix Sahkan Perancangan One Piece Musim 2

Kakimuvee

Deadpool 3 Akan Lebih Berani & Sangat ‘R-Rated’

Kakimuvee

Teaser Trailer Loki Musim 2 Usik Penggembaraan Masa Tom Hiddleston Seterusnya

Kakimuvee

Video The Nun 2: James Wan Goda Sekuel Yang Terikat Dengan Kisah Conjuring

Kakimuvee

Kos Pembikinan Musim 2 Loki Mencecah AS$141.3 juta

Kakimuvee