Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaVideo

Video ‘The Last Voyage of the Demeter’ Tunjuk Bagaimana Raksasa Dracula Di Hidupkan


Universal Pictures telah mengeluarkan video The Last Voyage of the Demeter, filem adaptasi terbaru dari novel klasik Dracula karya Bram Stoker. Filem seram terbaru ini akan ditayangkan di pawagam tempatan pada 28 September 2023.

Video featurette itu menawarkan sesi belakang tabir tentang bagaimana filem itu menghidupkan Prince of Darkness. Ia memaparkan ulasan dari pengarah André Øvredal, yang membincangkan visi “berbeza” dan “binatang” Dracula. Ia juga menampilkan pelakon watak itu, Javier Botet ketika dia menyatakan keterujaannya untuk memainkan versi Dracula ini.

Anda boleh tonton video The Last Voyage of the Demeter dibawah:

“Kapal Demeter telah disewa untuk mengangkut 24 peti tidak bertanda dari Carpathia ke London. Salah satu peti ini ialah keranda pontianak Dracula, yang telah hidup dan kini perlahan-lahan membunuh krew kapal itu satu demi satu. Anak-anak kapal berhempas pulas untuk terus hidup terperangkap di laut dengan makhluk dunia lain itu apabila bilangan mereka semakin berkurangan malam demi malam.”

Filem ini dibintangi oleh Corey Hawkins (In the Heights), Aisling Franciosi (The Nightingale), Liam Cunningham (Game of Thrones), David Dastmalchian (francais Ant-Man), Jon Jon Briones (American Horror Story), Stefan Kapicic (Deadpool). ), dan Nikolai Nikolaeff (Stranger Things), dengan Javier Botet (It, Mama) sebagai Dracula.


Berdasarkan salah satu bab yang menyeramkan daripada novel klasik Dracula karya Bram Stoker, The Last Voyage of the Demeter diarahkan oleh André Øvredal (Scary Stories to Tell in the Dark) daripada lakon layar yang ditulis oleh Zak Olkewicz, Bragi Schut, dan Stefan Ruzowitzky.


Related posts

Lionsgate Dedah Trailer Terbaru The Ballad of Songbirds & Snake

Kakimuvee

Filem Lakonan Shin Hye-Sun & Kim Sung-Kyun Akan Ditayangkan Di Pawagam Tempatan Pada 28 September Ini

Kakimuvee

Justin Timberlake Kembali Dengan Kumpulannya Dalam Trailer Trolls Band Together

Kakimuvee

Video Teaser Saw X Usik Kengerian Filem Terbaru Melalui Permainan Papan

Kakimuvee

[VIDEO] Teaser Aquaman and the Lost Kingdom Pratonton Filem Terbaru DC

Kakimuvee

Zachary Levi Menggantikan Tempat Mel Gibson Dalam Chicken Run: Dawn of the Nugget, Tonton Trailer Pertama Disini

Kakimuvee