Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaVideo

Video ‘The Last Voyage of the Demeter’ Tunjuk Bagaimana Raksasa Dracula Di Hidupkan


Universal Pictures telah mengeluarkan video The Last Voyage of the Demeter, filem adaptasi terbaru dari novel klasik Dracula karya Bram Stoker. Filem seram terbaru ini akan ditayangkan di pawagam tempatan pada 28 September 2023.

Video featurette itu menawarkan sesi belakang tabir tentang bagaimana filem itu menghidupkan Prince of Darkness. Ia memaparkan ulasan dari pengarah André Øvredal, yang membincangkan visi “berbeza” dan “binatang” Dracula. Ia juga menampilkan pelakon watak itu, Javier Botet ketika dia menyatakan keterujaannya untuk memainkan versi Dracula ini.

Anda boleh tonton video The Last Voyage of the Demeter dibawah:

“Kapal Demeter telah disewa untuk mengangkut 24 peti tidak bertanda dari Carpathia ke London. Salah satu peti ini ialah keranda pontianak Dracula, yang telah hidup dan kini perlahan-lahan membunuh krew kapal itu satu demi satu. Anak-anak kapal berhempas pulas untuk terus hidup terperangkap di laut dengan makhluk dunia lain itu apabila bilangan mereka semakin berkurangan malam demi malam.”

Filem ini dibintangi oleh Corey Hawkins (In the Heights), Aisling Franciosi (The Nightingale), Liam Cunningham (Game of Thrones), David Dastmalchian (francais Ant-Man), Jon Jon Briones (American Horror Story), Stefan Kapicic (Deadpool). ), dan Nikolai Nikolaeff (Stranger Things), dengan Javier Botet (It, Mama) sebagai Dracula.


Berdasarkan salah satu bab yang menyeramkan daripada novel klasik Dracula karya Bram Stoker, The Last Voyage of the Demeter diarahkan oleh André Øvredal (Scary Stories to Tell in the Dark) daripada lakon layar yang ditulis oleh Zak Olkewicz, Bragi Schut, dan Stefan Ruzowitzky.


Related posts

Penjahat Utama Kembali Dalam Trailer Kung Fu Panda 4

Kakimuvee

Trailer Leave the World Behind Menampilkan Barisan Pelakon Bintang

Kakimuvee

Filem Rompakan Komedi Netflix WINGWOMEN Akan Ditayangkan Pada 1 November Ini

Kakimuvee

Rowoon & Cho Yi-hyun Menjadi Pakar Perkahwinan Dalam Drama Terbaru ‘The Matchmakers’

Kakimuvee

THE EXORCIST: BELIEVER Akan Ditayangkan Di Pawagam Tempatan Pada 5 Oktober Ini

Kakimuvee

Rancangan Realiti Squid Game: The Challenge Akan Tiba Di Netflix Pada 22 November Ini

Kakimuvee