Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita Official Trailer

Paul Rudd Tidak Sengaja Lepaskan Raksasa Dalam Klip Filem ‘Ghostbusters: Afterlife’

Sony Pictures telah melancarkan klip terbaru Ghostbusters: Afterlife, dari filem sekuel seram komedi arahan Jason Reitman, yang menampilkan Paul Rudd, McKenna Grace dan Logam Kim. Filem ini dijadualkan tiba di pawagam tempatan pada 2 Disember 2021. 

Video tersebut, yang anda boleh lihat di bawah, memaparkan Encik Grooberson, lakonan Paul Rudd, yang secara melulu cuba menyelia ujikaji perangkap hantu lama. Disebabkan itu, dia secara tidak sengaja melepaskan syaitan yang kelihatan seperti serigala dan makhluk itu melarikan diri ke arah bandar. 

Dalam Ghostbusters: Afterlife, dengan harapan dapat memulakan kehidupan baru, seorang ibu tunggal dan dua anaknya tiba di sebuah bandar kecil untuk berpindah ke sebuah rumah ladang di Oklahoma yang telah mereka warisi dari datuk mereka. Namun, mereka akan segera mengetahui hubungan mereka dengan Ghostbusters yang asli dan warisan rahsia yang ditinggalkan oleh datuk mereka.

Filem ini dibintangi oleh Carrie Coon dan Mckenna Grace bersama dengan Finn Wolfhard, dan Paul Rudd. Ia juga akan menampilkan kepulangan bintang asal Ghostbusters seperti Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver, dan Annie Potts ketika mereka mengulangi peranan ikonik mereka sebagai Peter Venkman, Ray Stantz, Winston Zeddemore, Dana Barrett, dan Janine Melnitz.

Ghostbusters: Afterlife diarahkan oleh Jason Reitman (Juno, Young Adult, Tully) dari lakon layar yang ditulis olehnya bersama dengan Gil Kenan (Monster House, Poltergeist). Reitman mengambil alih francais ini dari ayahnya, Ivan Reitman yang telah mengendalikan dua filem pertama, dengan pengarah asalnya berfungsi sebagai penerbit.

Related posts

Trailer ‘Marabahaya Underground’ Menjanjikan Aksi Perlumbaan Kereta Yang Menarik

Kakimuvee

Keanu Reeves Berminat Untuk Mengulangi Watak Constantine

Kakimuvee

Filem Yang Mewakili Malaysia Ke Oscar, ‘Prebet Sapu’ Akan Ditayangkan Di Pawagam 16 Disember Ini

Kakimuvee

Lelaki Korea Utara Dihukum Mati Selepas Menyeludup ‘Squid Game’ Ke Negaranya

Kakimuvee

Doctor Strange Bertemu Doc Ock Dalam TV Spot Terbaru Spider-Man: No Way Home

Kakimuvee

Lee Dong Wook dan Wi Ha Joon Mempamerkan ‘Bromance’ Mendebarkan Dalam Teaser “Bad And Crazy”

Zulaikha

Leave a Comment