Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaOfficial Trailer

Trailer Leave the World Behind Menampilkan Barisan Pelakon Bintang


Netflix telah mengeluarkan trailer pertama Leave the World Behind, filem malapetaka thriller yang dibintangi Julia Roberts, Mahershala Ali, dan Ethan Hawke.

Treler terbaharu bermula dengan Roberts dan Hawke pergi ke percutian indah di rumah sewa bersama anak-anak mereka, hanya untuk melihat watak Ali dan Myha’la Jael Herrold muncul dihadapan mereka. Perkara mula terungkai apabila orang asing itu mendedahkan bahawa sesuatu sedang berlaku di dunia.

Anda boleh tonton trailer Leave the World Behind dibawah:

“Dalam filem itu, Amanda dan suaminya Clay, menyewa rumah mewah untuk percutian hujung minggu bersama anak-anak mereka, Archie dan Rose,” menurut sinopsis.

“Percutian mereka tidak lama lagi ditangguhkan apabila dua orang yang tidak dikenali — G.H. dan anak perempuannya Ruth — tiba pada waktu malam, membawa berita tentang serangan siber misteri dan mencari perlindungan di rumah yang mereka dakwa milik mereka. Kedua-dua keluarga itu mengira dengan bencana yang semakin menghantui yang semakin menakutkan dari semasa ke semasa, memaksa semua orang akur dengan tempat mereka dalam dunia yang runtuh.”


Berdasarkan novel karya Rumaan Alam tahun 2020 dengan nama yang sama, Leave the World Behind ditulis dan diarahkan oleh Sam Esmail (Mr. Robot).

Filem ini dibintangi oleh Julia Roberts, Ethan Hawke, Mahershala Ali, Myha’la Herrold, Kevin Bacon, Farrah MacKenzie, dan Charlie Evans. Penerbit eksekutif ialah Barack dan Michelle Obama, Tonia Davis, Daniel M. Stillman, dan Nick Krishnamurthy.


Related posts

Zuko Pamer Skil ‘Firebending’ Dalam Klip Video Avatar: The Last Airbender

Kakimuvee

Jumlah Penonton ‘Rebel Moon Part 1’ Di Netflix Telah Didedahkan

Kakimuvee

Penjahat Utama Kembali Dalam Trailer Kung Fu Panda 4

Kakimuvee

Dokumentari Jenayah Jho Low MAN ON THE RUN Akan Tayangan Di Netflix Pada Januari Ini

Kakimuvee

Rancangan Realiti Single’s Inferno Akan Kembali Pada 12 Disember Ini

Kakimuvee

Trailer Pertama Sweet Home Musim 2 Telah Didedahkan

Kakimuvee