Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita Official Trailer

Tonton Klip Terbaru Red Notice Yang Sarat Dengan Aksi

Netflix telah melancarkan klip video filem blockbuster terbaru mereka, Red Notice, yang menampilkan aksi-aksi dari Dwayne Johnson, Gal Gadot dan Ryan Reynolds. Klip tersebut telah dipersembahkan oleh Johnson sendiri semasa pembentangan Tudum Netflix. Filem aksi rompakan itu akan dilancarkan 12 November 2021. 

“The Rock berkata, ia adalah filem aksi penggembaraan klasik dan akan menjadi filem terbesar Netflix yang pernah ada. Dalam filem ini, tidak ada yang kelihatan seperti itu,” ujar Johnson sebelum melancarkan video klip tersebut. Dalam video klip dibawah, peminat akan melihat ketiga-tiga watak utama terlibat dalam pertarungan dengan Reynolds memberikan banyak perwatakan komik.

Apabila Interpol mengeluarkan Notis Merah – waran tangkap tertinggi untuk memburu dan menangkap orang yang paling dikehendaki di dunia, profiler FBI John Hartley (Dwayne Johnson) mengetuai kes ini. Pemburuan globalnya mendapati dia terperangkap di tengah-tengah rompakan yang paling berani di mana dia terpaksa bekerjasama dengan pencuri seni terhebat di dunia, Nolan Booth (Ryan Reynolds), untuk menangkap pencuri seni yang paling dikehendaki di dunia, “The Bishop” (Gal Gadot).

Pengembaraan hebat yang seterusnya membawa trio itu ke seluruh dunia, melintasi lantai tarian, terperangkap dalam penjara terpencil, ke dalam hutan, dan yang paling buruk bagi mereka, terus menerus berbalah antara satu sama lain. Menyertai barisan pelakon bintang adalah Ritu Arya dan Chris Diamantopolous.

Red Notice diarahkan dan ditulis oleh Rawson Marshall Thurber (Central Intelligence, Skyscraper) dan diterbitkan oleh Hiram Garcia, Dwayne Johnson dan Dany Garcia dari Seven Bucks Productions, Flynn Picture Co. dan Bad Version, Inc.

Related posts

“Knives Out 2” Akan Membuat Debut Di Netflix Pada Musim Luruh 2022

Kakimuvee

Mary Elizabeth Winstead Sertai Siri Terhad “Star Wars: Ahsoka”

Kakimuvee

Jumlah Penonton “Daredevil” Di Netflix Melonjak Susulan Tayangan “Spider-Man: No Way Home” & “Hawkeye”

Kakimuvee

‘Deleted Scene’ “Hawkeye” Bocor Di Media Sosial, Menampilkan Kingpin & Clint Barton Sewaktu Kecil

Kakimuvee

[TRAILER] Fistful of Vengeance: Iko Uwais Terajui Filem ‘Standalone’ “Wu Assassins”

Kakimuvee

Siri Godzilla & Titans Akan Dihasilkan Di Apple TV+

Kakimuvee

Leave a Comment