Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Tempatan

Zizan Razak Bergandingan Dengan Pelakon Terkenal Indonesia Dalam Drama Sepenggal Puisi

Pelakon, pelawak dan pengacara popular, Zizan Razak disahkan bakal bergandingan dengan pelakon terkenal Indonesia, Christine Hakim dalam sebuah drama berjudul Sepenggal Puisi.

Drama terbaru itu adalah hasil kerjasama Astro dengan produksi Indonesia akan diarahkan oleh Jenderal Soedirman, Viva Westi. Penggambaran drama lapan episod itu akan bermula sekitar Ogos depan.

“Walaupun saya tahu Christine seorang pelakon ‘method’, tapi rugilah kalau saya menolak peluang itu. Apatah lagi, saya yakin dipilih membintangi Sepenggal Puisi kerana kesesuaian karakter saya dengan watak untuk drama itu.

“Ini kerana, melalui pengalaman saya bekerja dengan produksi Indonesia didapati pemilihan pelakon dibuat mengikut kesesuaian watak.

“Jadi, saya tidak gentar untuk berlakon dengan Christine kerana tahu watak yang akan dilakonkan itu kena dengan karakter saya,” ujarnya yang dipetik dari Harian Metro.

Bercerita lanjut mengenai wataknya, pelakon Abang Long Fadil ini berkata dia akan membawa watak serius namun tidak boleh ulas lanjut mengenai watak tersebut kerana masih belum diberi skrip. Sebelum ini Zizan telah bekerjasama dengan penerbit dan pelakon popular Raffi Ahmad untuk filem Pulang Ke Duda.

Dalam perkembangan lain, Zizan bakal muncul dengan filem aksi terbarunya berjudul Polis Evo 2 yang bakal ditayangkan tidak lama lagi.

Related posts

Projek Sekuel “Ejen Ali The Movie” Telah Bermula!

Kakimuvee

Viu Dedah Poster Pertama “Keluarga Baha Don” Musim Kedua

Kakimuvee

Sharnaaz Ahmad Kembali Ke VIU Dalam Siri Komedi Terbaru “Isteri Misteri”

Kakimuvee

Rating “Miimaland” Di IMDb Hampir Menyamai “Avengers: Endgame”

Kakimuvee

Filem “Prebet Sapu” Telah Terpilih Ke JOGJA-NETPAC ASIAN FILM FESTIVAL-15 (JAFF)

Kakimuvee

Miimaland Kini Boleh Ditonton Di Astro First

Kakimuvee

Leave a Comment

Add your own review

Rating