Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Zizan Cari Jalan Paling Baik Jika Ada Tawaran Bersama Kamal Adli

abang long fadil

Pelakon Zizan Razak akan mencari jalan terbaik sekiranya ditawarkan untuk bergandingan dengan Kamal Adli pada masa akan datang.

Zizan atau nama sebenarnya Mohd Razizan Abd Razak, 31, berkata, ia bagi memastikan kedua-dua belah pihak berasa selesa selain tidak mendatangkan masalah kepada pihak produksi.

“Saya boleh berlakon bersama dia tetapi mungkin saya akan pilih jalan terbaik dan sesuai dengan keadaan serta keselesaan kedua-dua belah pihak.

“Ini bagi memastikan tidak menimbulkan masalah kepada pihak produksi,” katanya ketika ditemui majlis pelancaran filem Abang Long Fadil 2 di Restoran Haslam di sini, pada Jumaat lalu.

Zizan berkata demikian ketika diminta mengulas sama ada dia boleh bekerjasama dengan pelakon Kamal Adli pada masa akan datang.

Terdahulu, Kamal Adli dilaporkan telah digugurkan daripada filem tersebut bagi mengelakkan sebarang konflik ketika penggambaran berlangsung.

Dalam pada itu, Zizan berkata, dia enggan mengulas tentang keputusan tersebut dan menyerahkan isu tersebut kepada pihak produksi kerana yakin mereka mempunyai sebab tersendiri.

Sementara itu, pengarah Abang Long Fadil 2, Syafiq Yusof, 22, pula menafikan nama Kamal digugurkan sebaliknya pihak penerbit iaitu Skop Productions hanya mengekalkan nama Zizan sahaja untuk sekuel naskah tersebut.

“Saya jelaskan apa yang berlaku bukan kami gugurkan Kamal tetapi kami hanya kekalkan Zizan seorang sahaja dalam filem itu.

“Manakala pelakon-pelakon lain kesemuanya adalah pelakon baharu atau yang tidak pernah ada dalam filem pertama sebelum ini,” ujarnya.

Filem itu turut dibintangi oleh Datuk AC Mizal, Wak Doyok, A. Galak, Tania Hudson dan Syamsul Yusof.

Abang Long Fadil 2 yang turut diterbitkan bersama Astro Show itu bakal memulakan penggambaran pada Ahad (hari ini) di sekitar Kuala Lumpur dan Putrajaya.

sumber: mStar

Related posts

TV Spot Terbaru The Matrix Resurrections Telah Didedahkan Kepada Penonton

Kakimuvee

Penggambaran Extraction 2 Telah Bermula

Kakimuvee

Red Notice Menjadi Filem Paling Ramai Penonton Di Netflix

Kakimuvee

Siri Spin-Off Money Heist, ‘Berlin’ Sedang Dibangunkan Oleh Netflix

Kakimuvee

Satu Lagi Trilogi Spider-Man Dirancang Selepas No Way Home

Kakimuvee

Keanu Reeves Berminat Untuk Mengulangi Watak Constantine

Kakimuvee

Leave a Comment