Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaSlot Asia

Warner Bros. Umum Sekuel “Tokyo Revengers”

Produksi untuk sekuel adaptasi aksi langsung Tokyo Revengers telah mendapat lampu hijau, menurut pengumman terkini yang dikeluarkan laman Youtube Rasmi Warner Bros. Jepun. 

Video pengumuman itu mengesahkan bahawa sekuel Tokyo Revengers akan ditayangkan pada tahun 2023, dan menyaksikan kepulangan ramai pelakon asal dari filem pertama, termasuk pelakon utama Takemichi Hanagaki.


Sekali lagi, filem tersebut akan diarahkan oleh Tsutomu Hanabusa dan diterbitkan oleh Shota Okada. Ahli pelakon baharu juga telah disahkan akan tiba dalam filem itu, walaupunbagaimanapun tiada maklumat mengenai perkara itu didedahkan pada masa itu.

Anda boleh lihat video pengumuman tersebut dibawah:

Filem aksi langsung Tokyo Revengers yang pertama pada asalnya sepatutnya ditayangkan pada Oktober 2020 di Jepun, tetapi ditangguhkan sehingga 2021 akibat pandemik COVID-19. Filem ini akhirnya ditayangkan pada Julai 2021, dan serta-merta mencapai puncak box office Jepun, menjadi salah satu filem aksi langsung dengan kutipan tertinggi pada tahun 2021 di negara ini.

“Hanagaki Takemichi menjalani kehidupan yang tidak memuaskan sehingga kematiannya,” menurut sinopsis rasmi manga itu. “Bangun 12 tahun di masa lalu, dia berkira dengan nasib rakan-rakannya dan cuba menghalang masa depan yang malang. Takemichi Hanagaki ialah seorang pekerja bebas yang telah mencapai jurang keputus-asaan dalam hidupnya.”

Related posts

Marvel Studios Akan Mendapatkan Semula Hak Teater ‘Jade Giant’ Daripada Universal Menjelang 2023

Kakimuvee

Lee Jung Jae Menang Anugerah Pelakon Lelaki Terbaik Di Hollywood Critics Association TV Awards

Zulaikha

Gambar-Gambar Terbaru SEOUL VIBE Menyerlahkan Lagi Latarbelakang 80-an Untuk Filem Aksi Terbaru Netflix

Kakimuvee

Watak Emilia Clarke Dalam MCU Mungkin Didedahkan

Kakimuvee

Loki & Sylvie Kembali Bersatu Di Set Penggamabaran LOKI Musim 2

Kakimuvee

“One Piece Film: Red” Tunjuk Prestasi Baik Di Box Office Jepun

Zulaikha

Leave a Comment