Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

“Voice 4” Memulakan Siaran Dengan Rating Kukuh, “The Penthouse 3” Kekal No. 1

Drama terbaru tvN Voice 4 telah memulakan episod pertamanya dengan rating kukuh. 

Menurut Nielsen Korea, tayangan perdana Voice 4 telah memperoleh purata rating sebanyak 3.2 peratus. Drama terbaru itu juga berjaya menduduki tangga pertama dalam slot waktunya di semua saluran kabel. 

Voice, yang telah menayangkan musim pertamanya pada tahun 2017, adalah sebuah drama mengenai pusat panggilan kecemasan dan kakitangan yang memerangi jenayah dengan hanya menggunakan maklumat terhad yang mereka perolehi dari panggilan terdesak. Musim keempat yang akan datang bakal menyaksikan Golden Time Team menentang pembunuh keji dengan kemampuan pendengaran luar biasa yang menyaingi mereka sendiri.

Sementara itu, drama hit SBS The Penthouse 3 kekal menjadi rancangan yang paling banyak penonton, di semua saluran, pada hari Jumaat. Episod ketiga The Penthouse 3 telah merekodkan purata rating sebanyak 15.8 peratus, 16.2 peratus dan 17.5 peratus untuk tiga bahagiannya – mencapai penilaian penonton tertinggi dari mana-mana minisir yang disiarkan pada minggu ini. 

Sementara itu, hit SBS “The Penthouse 3” tetap menjadi program yang paling banyak ditonton di mana-mana saluran pada hari Jumaat. Episod ketiga drama ini mendapat penilaian rata-rata di seluruh negara sebanyak 15.8 peratus, 16.2 peratus, dan 17.5 peratus untuk tiga bahagiannya — mencapai penilaian penonton tertinggi dari mana-mana miniseri yang disiarkan minggu ini.

Akhir sekali, drama KBS 2TV Imitation menyaksikan sedikit penilaian penonton untuk episod terbaru dengan merekodkan purata rating sebanyak 0.9 peratus.

Related posts

Penampilan Kim Min-gwi Dalam Drama ‘Nevertheless’ Disunting Susulan Skandal Curang

Zulaikha

“The Penthouse 3” Tambah Dua Lagi Episod, Pratonton Episod Akan Datang

Zulaikha

Teaser HOMETOWN CHA-CHA-CHA Goda Hubungan Romantik Mengasyikkan Dengan Pemandangan Tepi Pantai Yang Cantik

Zulaikha

“Hospital Playlist 2” No. 1 Untuk Minggu Kelima Berturut-Turut, Bintang “The Devil Judge” Kuasai Ranking Pelakon

Zulaikha

Cha Tae Hyun, Krystal, & Jinyoung Bersedia Untuk Mengambil Kes Dalam Poster Terbaru “Police University”

Zulaikha

“The Devil Judge” No. 1 Dalam Slot Waktunya

Zulaikha

Leave a Comment