Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

“Voice 4” Memulakan Siaran Dengan Rating Kukuh, “The Penthouse 3” Kekal No. 1

Drama terbaru tvN Voice 4 telah memulakan episod pertamanya dengan rating kukuh. 

Menurut Nielsen Korea, tayangan perdana Voice 4 telah memperoleh purata rating sebanyak 3.2 peratus. Drama terbaru itu juga berjaya menduduki tangga pertama dalam slot waktunya di semua saluran kabel. 

Voice, yang telah menayangkan musim pertamanya pada tahun 2017, adalah sebuah drama mengenai pusat panggilan kecemasan dan kakitangan yang memerangi jenayah dengan hanya menggunakan maklumat terhad yang mereka perolehi dari panggilan terdesak. Musim keempat yang akan datang bakal menyaksikan Golden Time Team menentang pembunuh keji dengan kemampuan pendengaran luar biasa yang menyaingi mereka sendiri.

Sementara itu, drama hit SBS The Penthouse 3 kekal menjadi rancangan yang paling banyak penonton, di semua saluran, pada hari Jumaat. Episod ketiga The Penthouse 3 telah merekodkan purata rating sebanyak 15.8 peratus, 16.2 peratus dan 17.5 peratus untuk tiga bahagiannya – mencapai penilaian penonton tertinggi dari mana-mana minisir yang disiarkan pada minggu ini. 

Sementara itu, hit SBS “The Penthouse 3” tetap menjadi program yang paling banyak ditonton di mana-mana saluran pada hari Jumaat. Episod ketiga drama ini mendapat penilaian rata-rata di seluruh negara sebanyak 15.8 peratus, 16.2 peratus, dan 17.5 peratus untuk tiga bahagiannya — mencapai penilaian penonton tertinggi dari mana-mana miniseri yang disiarkan minggu ini.

Akhir sekali, drama KBS 2TV Imitation menyaksikan sedikit penilaian penonton untuk episod terbaru dengan merekodkan purata rating sebanyak 0.9 peratus.

Related posts

Nikmati K-idola Terhebat Dalam Festival Muzik & Anugerah Di Astro

Kakimuvee

“Jirisan” Kekalkan Kedudukan Pertama, “Chimera” Cipta Rekod Peribadi

Kakimuvee

Gong Yoo, Bae Doona & Ramai Lagi Dalam Poster Karakter “The Silent Sea”

Kakimuvee

Filem Live-Action ‘Tokyo Revengers’ Akan Tiba Di Pawagam Tempatan Pada 9 Disember Ini

Kakimuvee

Lee Dong Wook dan Wi Ha Joon Mempamerkan ‘Bromance’ Mendebarkan Dalam Teaser “Bad And Crazy”

Zulaikha

Disebalik Pembikinan Siri Hit Netflix ‘Hellbound’

Zulaikha

Leave a Comment