Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Slot Asia

[VIDEO] “The Penthouse 3” Menjanjikan Lebih Banyak Kejahatan

SBS telah melancarkan teaser pertama drama hit yang paling dinantikan penonton, The Penthouse 3. 

The Penthouse ditetapkan di apartment penthouse 100 tingkat yang mewah, dan musim pertama menampilkan tiga pelakon wanita sebagai watak utama: “ratu” penthouse Shim Soo Ryeon (Lee Ji Ah), “prima donna” Cheon Seo Jin (Kim So Yeon) yang tidak akan berhenti untuk mendapatkan apa yang dia mahukan, dan Oh Yoon Hee (Eugene) yang akan melakukan apa sahaja untuk memasuki dunia masyarakat tinggi. 

Teaser bermula dengan sebuah kereta meletup dengan kuat dan Shim Soo Ryun (Lee Ji Ah) menceritakan, “Logan telah mati.” Dia pergi ke suatu tempat untuk menghormati kenangan Logan Lee (Park Eun Suk) dan mengungkapkan, “Pasti ada seseorang di sana,” sambil Joo Dan Te tertawa di belakang. Joo Tan Te (Uhm Ki Joon) muncul dan berkata, “Aku merindukanmu, Shim Soo Ryun,” dan Joo Seok Hoon (Kim Young Dae) memberitahu Bae Ro Na (Kim Hyun Soo), “kita tidak akan pernah berpisah sekali lagi.”

Watak baru Baek Joon Gi (On Joo Wan) dikenal sebagai orang yang datang ke Korea bersama Logan Lee, dan Chun Seo Jin (Kim So Yeon) menyatakan, “Oh Yoon Hee (Eugene) tidak boleh berkomunikasi secara rahsia dengan Joo Dan Te, bolehkah dia? Hati-hati dengan wanita itu.”

Joo Dan Te dilihat dengan marah menikam seseorang dan berkata, “Shim Soo Ryun akan mati”. Chun Seo Jin dengan malu-malu mengatakan, “Seperti yang diharapkan Joo Dan Te.” Yoo Dong Pil (Park Ho San) juga sepertinya tidak ada gunanya, dan Shim Soo Ryun menolak seseorang dari tebing ketika dia menyatakan dalam suara, “Saya akan membawa mereka pada bila-bila masa. Saya akan mengambil nyawa mereka. “

The Penthouse 3 akan ditayangkan pada 4 Jun dan boleh ditonton di ONE (Astro saluran 393)

Sumber: Soompi

Related posts

CEO Netflix Sahkan Musim 2 “Squid Game”

Kakimuvee

Netflix Dedah Gambar Terbaru Seohyun Dari Filem “Love and Leashes”

Kakimuvee

Park Ji Hu, Yoon Chan Young, Cho Yi Hyun, & Lomon Hadapi Bahaya Dalam Poster “All Of Us Are Dead”

Kakimuvee

Saksikan Teaser Trailer & Poster Drama Thriller Terbaru Disney+ “Grid”

Zulaikha

[TRAILER] Fistful of Vengeance: Iko Uwais Terajui Filem ‘Standalone’ “Wu Assassins”

Kakimuvee

Peserta “Single’s Inferno” Free Zia Ancam Untuk Ambil Tindakan Undang-Undang Terhadap Komen Berniat Jahat

Zulaikha

Leave a Comment