Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Slot Asia

[VIDEO] “The Penthouse 3” Menjanjikan Lebih Banyak Kejahatan

SBS telah melancarkan teaser pertama drama hit yang paling dinantikan penonton, The Penthouse 3. 

The Penthouse ditetapkan di apartment penthouse 100 tingkat yang mewah, dan musim pertama menampilkan tiga pelakon wanita sebagai watak utama: “ratu” penthouse Shim Soo Ryeon (Lee Ji Ah), “prima donna” Cheon Seo Jin (Kim So Yeon) yang tidak akan berhenti untuk mendapatkan apa yang dia mahukan, dan Oh Yoon Hee (Eugene) yang akan melakukan apa sahaja untuk memasuki dunia masyarakat tinggi. 

Teaser bermula dengan sebuah kereta meletup dengan kuat dan Shim Soo Ryun (Lee Ji Ah) menceritakan, “Logan telah mati.” Dia pergi ke suatu tempat untuk menghormati kenangan Logan Lee (Park Eun Suk) dan mengungkapkan, “Pasti ada seseorang di sana,” sambil Joo Dan Te tertawa di belakang. Joo Tan Te (Uhm Ki Joon) muncul dan berkata, “Aku merindukanmu, Shim Soo Ryun,” dan Joo Seok Hoon (Kim Young Dae) memberitahu Bae Ro Na (Kim Hyun Soo), “kita tidak akan pernah berpisah sekali lagi.”

Watak baru Baek Joon Gi (On Joo Wan) dikenal sebagai orang yang datang ke Korea bersama Logan Lee, dan Chun Seo Jin (Kim So Yeon) menyatakan, “Oh Yoon Hee (Eugene) tidak boleh berkomunikasi secara rahsia dengan Joo Dan Te, bolehkah dia? Hati-hati dengan wanita itu.”

Joo Dan Te dilihat dengan marah menikam seseorang dan berkata, “Shim Soo Ryun akan mati”. Chun Seo Jin dengan malu-malu mengatakan, “Seperti yang diharapkan Joo Dan Te.” Yoo Dong Pil (Park Ho San) juga sepertinya tidak ada gunanya, dan Shim Soo Ryun menolak seseorang dari tebing ketika dia menyatakan dalam suara, “Saya akan membawa mereka pada bila-bila masa. Saya akan mengambil nyawa mereka. “

The Penthouse 3 akan ditayangkan pada 4 Jun dan boleh ditonton di ONE (Astro saluran 393)

Sumber: Soompi

Related posts

5 THINGS WE CAN LOOK FORWARD TO IN HOSPITAL PLAYLIST S2

Zulaikha

“Bossam: Steal The Fate” Cipta Rekod Untuk MBN, “Love (Ft. Marriage And Divorce) 2” Memulakan Episod Pertama Dengan Rating Rendah

Zulaikha

Ryan Reynolds Baru Tahu Dia Adalah NPC Dalam Trailer “Free Guy”

Kakimuvee

“Sell Your Haunted House” & “Law School” Berakhir Dengan Rating Kukuh

Zulaikha

Kisah Persahabatan Antara Seorang Remaja & Robotnya Yang Rosak Dalam Trailer “Ron’s Gone Wrong”

Kakimuvee

Park Ju Hyun, Kim Yeo Jin, Kim Do Yoon, & Jung Woong Bintangi Filem Aksi Bertajuk “Drive”

Zulaikha

Leave a Comment

Add your own review

Rating