Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Video Set Penggambaran VENOM 2 Paparkan Keganasan Carnage

Beberapa hari yang lalu, gambar terbaru Cletus Kasady aka Carnage lakonan Woody Harrelson, telahpun tersebar diserata internet. Kini beberapa video dari set penggambaran Venom 2 pula turut bocor. Antara yang dipaparkan adalah sesi penggambaran yang melibatkan Carnage, yang mana ia menunjukkan aksi keganasan yang bakal dipaparkan dalam filem akan datang. Anda boleh saksikan video-video dari set penggambaran dibawah,

Venom 2 dibintangi Tom Hardy yang kembali membawa wataknya sebagai Eddie Brock / Venom. Dia akan bersama-sama Michelle Williams sebagai Anne Weying, Woody Harrelson sebagai Cletus Kasady a.k.a Carnage, Naomie Harris sebagai Frances Barrison, aka Shriek dan Reid Scott sebagai Dan Lewis, teman lelaki Anne Weying.

Andy Serkis menggambilalih kerusi pengarahan dari Ruben Fleischer. Manakala skrip pula ditulis oleh Kelly Marcel. Setakat ini plot filem masih lagi tidak diketahui, tetapi berkemungkina  ia akan membawa penonton melihat pertembungan diantara Venom dan musuhnya iaitu Carnage.

Venom 2 kini sedang menjalani penggambaran di San Francisco dan Sony Pictures menetapkan tarikh tayangan iaitu pada 2 Oktober 202.

Interesting behind the scenes videos of venom 2. What do you think is happening. from r/MarvelStudiosSpoilers

Related posts

Komen Gal Gadot Mengenai Konflik lsr4el-Palestine Mendapat Kecaman

Kakimuvee

Marvel Studios Dedah Poster Karakter “Black Widow”

Kakimuvee

Netflix Kongsikan Video Featurette ‘Sweet Tooth’

Kakimuvee

Joss Whedon Ugut Mahu Hancurkan Karier Gal Gadot

Kakimuvee

Trailer Pertama “Venom: Let There Be Carnage” Perkenalkan Cletus Kasady & Carnage

Kakimuvee

Dave Bautista Akan Bersara Dari Bawa Watak Drax Selepas “Guardians of the Galaxy Vol. 3”

Kakimuvee