Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita Video

[VIDEO] Razor Fist Mengorbankan Dirinya Dalam ‘Deleted Scene’ Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings telahpun tiba di Disney+ Hotstar beberapa hari yang lalu, dan peminat sangat gembira kerana berpeluang melihat kembali salah satu filem ‘origin’ terbaik Marvel Studios. 

Kini, salah satu adegan filem yang dipotong telah didedahkan kepada peminat, dan ia memaparkan nasib yang sangat berbeza untuk salah satu watak utama. Watak Razor Fist pada asalnya akan ‘dimatikan’, dan babak yang dipotong ini menunjukkan aksinya yang agak heroik, menentang makhluk jahat selepas memberikan kata-kata semangat kepada Katy. 

Dalam versi teater, Razor Fist berjaya bertahan dalam pertempuran terakhir menentang bala tentera Dweller-in-Darkness, dan dia dilihat bersama Xialing dalam adegan pasca kredit yang menggoda organisasi Ten Rings yang baru. Anda boleh lihat adegan dipotong dibawah:

Diarahkan oleh Destin Daniel Cretton dari lakon layar yang ditulis oleh Dave Callaham, Shang-Chi and the Legend of the Ten Ring menceritakan tentang watak utama, Shang-Chi yang  menentang organisasi penganas dikenali sebagai Ten Rings. Filem ini dibintangi Simu Liu sebagai Shang-Chi, dan dia disertai Tony Leung sebagai ‘the real’ Mandarin, Awkwafina, Michelle Yeoh, Florian Munteanu dan ramai lagi.

Strim Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021)

Related posts

Keanu Reeves Berminat Untuk Mengulangi Watak Constantine

Kakimuvee

Lelaki Korea Utara Dihukum Mati Selepas Menyeludup ‘Squid Game’ Ke Negaranya

Kakimuvee

Doctor Strange Bertemu Doc Ock Dalam TV Spot Terbaru Spider-Man: No Way Home

Kakimuvee

Netflix & Riot Game Umum Musim Kedua ‘ARCANE’

Kakimuvee

Strim DUNE Di HBO GO Mulai 2 Disember

Kakimuvee

Keanu Reeves Tidak Mahu Neo & John Wick Dijadikan Karakter Dalam Permainan Video Mortal Kombat

Kakimuvee

Leave a Comment