Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Video

Video Parodi Avengers: Infinity War Tunjukkan Bagaimana Penamat Filem Tersebut Harus Dibuat

Penamat filem Avengers: Infinity War benar-benar membuatkan para penonton terutamanya peminat filem-filem Marvel terkejut. Dengan kematian hampir separuh adiwira Avengers termasuk Guardians of the Galaxy dan kemenangan supervillain Thanos, membuat penonton rasa tidak sabar untuk menyaksikan Avengers 4 dan melihat bagaimana para adiwira bangkit menewaskan Mad Titan yang kini memiliki kesemua ‘Infinity Stone”

Bagaimanapun, pengakhiran filem tersebut menimbulkan pelbagai perdebatan dikalangan peminat tentang bagaiman filem tersebut harus ditamatkan. Malah, tak kurang juga yang marah dengan tindakan Star-Lord (Chris Pratt) yang menyebabkan Avengers gagal untuk merampas Infinity Gauntlet dari Thanos.

Sebuah video parodi yang dihasilkan oleh ‘tim’  “How It Should Have Ended” telah menghasilkan video yang menunjukkan bagaimana filem tersebut harus ditamatkan. Jika Doctor Strange versi Marvel Cinematic Unvierse hanya dapat melihat satu kemungkinan, Doctor Strange versi  “How It Should Have Ended” telah melihat 5 cara untuk menewaskan Thanos. Anda boleh bagaimana filem Avengers: Infinity War harus ditamatkan di pemain video dibawah.

Advertising

Advertising

Related posts

Tonton Teaser Pertama “Army of the Dead” Arahan Zack Snyder

Kakimuvee

Netflix Lancar Teaser Pertama Siri Superhero “Jupiter’s Legacy”

Kakimuvee

Amazon Lancar Trailer Terbaru Siri Animasi “Invincible”

Kakimuvee

Pertarungan Berdarah Dalam Trailer ‘R-rated’ “Mortal Kombat”!

Kakimuvee

Saksikan Jang Dong Yoon & Kam Woo Sung Berusaha Menewaskan ‘Undead’ Dalam Teaser Terbaru “Joseon Exorcist”

Zulaikha

Emma Stone Hidupkan Watak Villain Ikonik Disney Dalam Trailer ‘Cruella’

Kakimuvee

Leave a Comment