Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaOfficial Trailer

[VIDEO] Nathalie Emmanuel Terperangkap Dalam Perkahwinan Pontianak Dalam Trailer “The Invitation”

Sony Pictures telah mengeluarkan treler rasmi untuk The Invitation, filem seram ‘supernatural’ akan datang yang dibintangi oleh alumni Game of Thrones, Nathalie Emmanuel. Filem terbaru ini dijadualkan tiba di pawagam pada 15 September, 2022.

Dalam trailer The Invitation, ia menampilkan seorang wanita bernama Evie yang cuba berhubung semula dengan keluarga sebelah ibunya. Walau bagaimanapun, ternyata ada muslihat disebaliknya, kerana Evie tiba-tiba mendapati dirinya dipaksa ke dalam perkahwinan mimpi ngeri dengan sekumpulan pontianak.


Anda boleh tonton trailer The Invitation dibawah:

The Invitation diarahkan oleh Jessica M. Thompson dari lakon layar yang ditulis oleh Blair Butler. Menyertai Emmanuel ialah Thomas Doherty (Gossip Girl), Stephanie Corneliussen, Alana Boden, Courtney Taylor, Hugh Skinner, dan Sean Pertwee.

“Selepas kematian ibunya dan tidak mempunyai saudara mara lain yang dikenali, Evi mengambil ujian DNA … dan menemui sepupu yang telah lama hilang yang tidak pernah dia ketahui,” menurut sinopsis.

“Dijemput oleh keluarga barunya ke majlis perkahwinan mewah di kawasan luar bandar Inggeris, dia pada mulanya tergoda oleh tuan rumah yang bangsawan lagi seksi, tetapi tidak lama kemudian terjerumus ke dalam mimpi ngeri untuk terus hidup apabila dia membongkar rahsia yang diputarbelitkan dalam sejarah keluarganya dan niat yang mengganggu di sebalik kemurahan hati mereka yang berdosa…”

Thompson dan Michael P. Flannigan berkhidmat sebagai penerbit ekskutif, dengan Emile Gladstone sebagai penerbit.

Related posts

Watak Emilia Clarke Dalam MCU Mungkin Didedahkan

Kakimuvee

Loki & Sylvie Kembali Bersatu Di Set Penggamabaran LOKI Musim 2

Kakimuvee

“One Piece Film: Red” Tunjuk Prestasi Baik Di Box Office Jepun

Zulaikha

Sekuel “District 9” Masih Diteruskan, Mungkin Akan Jalan Penggambaran Tidak Lama Lagi

Kakimuvee

Senyuman Pembawa Maut Dalam Trailer SMILE, Akan Tayang Di Malaysia September Ini

Kakimuvee

Chad Stahelski Mahu Filem “Ghost of Tsushima” Dibuat Dalam Bahasa Jepun

Kakimuvee

Leave a Comment