Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaOfficial Trailer

Video Klip & Poster Terbaru “Uncharted” Telah Dilancarkan

Sony Pictures telah mendedahkan klip eksklusif dan poster rasmi terbaru filem aksi penggembaraan mereka yang akan datang, Uncharted.

Berdasarkan salah satu siri permainan video yang paling laris dan paling terkenal sepanjang zaman, Uncharted memperkenalkan penonton kepada Nathan Drake (Tom Holland) yang pintar dan mempamerkan pengembaraan memburu harta karun pertamanya bersama rakan kongsi yang bijak, Victor “Sully” Sullivan ( Mark Wahlberg).


Dalam epik pengembaraan aksi yang merentangi dunia, kedua-duanya mengejar berbahaya “khazanah terbesar yang tidak pernah ditemui” sambil menjejaki petunjuk yang mungkin membawa kepada abang Nathan yang telah lama hilang.

Uncharted diarahkan oleh Ruben Fleischer dari lakon layar yang ditulis oleh Rafe Judkins dan Art Marcum & Matt Holloway. Penerbit adalah Charles Roven, Avi Arad, Alex Gartner dan Ari Arad, manakala Ruben Fleischer, Robert J. Dohrmann, David Bernad, Tom Holland, Asad Qizilbash, Carter Swan, Neil Druckmann, Evan Wells, Art Marcum dan Matt Holloway berkhidmat sebagai penerbit. 

Filem ini turut dibintangi Antonio Banderas, Sophia Ali dan Tati Gabrielle. Uncharted akan ditayangkan di pawagam tempatan pada 17 Februari ini. 

Related posts

Foto Belakang Tabir “Echo” Menampilkan Kepulangan Vincent D’Onofrio Sebagai Kingpin

Kakimuvee

Filem Aksi-Langsung PAC-MAN Akan Dihasilkan

Kakimuvee

Pelakon Suara “Pingu”, Carlo Bonomi, Meninggal Dunia

Kakimuvee

Bintang “The Flash” Ezra Miller Telah Didakwa Atas Kesalahan Pecah Rumah Di Vermont

Kakimuvee

#RekaanRakyat: The Assistant, Kill-Fist, & Ceroboh Mengembangkan Lagi Kandungan Tempatan Di Netflix

Kakimuvee

Rosario Dawson ‘Terlepas Cakap’, Sahkan THE PUNISHER Sedang Dirancang Marvel Studios

Kakimuvee

Leave a Comment