Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Slot Asia

[VIDEO] Jo Yeo Jeong Dituduh Membunuh Suaminya Dalam Teaser Drama Terbaru “High Class”

tvN telah mendedahkan teaser pertama drama akan datang High Class.

High Class adalah drama mister yang ditetapak di sebuah sekolah antarabangsa yang sangat mewah yang terletak di sebuah pulau yang indah. Jo Yeo Jeong memainkan peranan sebagai Song Yeo Wool, pengacara berjaya yang kehilangan segalanya ketika dia dituduh membunuh suaminya. 

Song Yeo Wool secara tiba-tiba mula membongkar misteri di sebalik kematian suaminya ketika dia bertemu dengan ibu teman sekelas anaknya di sekolah berprestij itu – yang kebetulan adalah wanita yang menjalin hubungan sulit dengan suaminya sebelum dia dibunuh.

Dalam teaser pertama, Song Yeo Wool mengimbau kembali kenangan bahagia bersama suami dan anaknya. Dia kemudiannya berkata “Wajah kosong dari hidupku yang pernah sempurna. Saya sudah menjadi wanita yang membunuh suami saya. “

Klip itu berakhir dengan Song Yeo Wool yang melihat pemandangan mengejutkan ketika foto keluarganya secara tidak sengaja hanyut di sungai.

Teaser kedua bermula dengan Song Yeo Wool dan anaknya kelihatan teruja ketika mereka menjelajah pulau yang indah dan sekolah antarabangsa. Nam Ji Sun, yang popular di kalangan ibu-ibu di sekolah antarabangsa (dilakonkan oleh Kim Ji Soo), mengatakan, “Kelas yang benar-benar tinggi perlu mencari kemahiran dan bakat yang diinginkan anak-anak mereka.”

Seorang wanita lain berkomentar dengan suara, “Kerana kualiti semua orang yang datang ke sekolah ini sangat tinggi …” dan Song Yeo Wool bertanya dengan cemas, “Adakah sangat sukar untuk masuk?”

High Class akan ditayangkan pada 6 September jam 10.30 malam waktu Korea Selatan. 

Sumber: Soompi

Related posts

Rating “High Class” Jatuh Ke Tahap Terendah

Zulaikha

Teaser “Paranormal Activity: Next of Kin” Pratonton Filem Reboot Untuk Paramount+

Kakimuvee

iQiyi Dedah Trailer Terbaru Untuk K-Siri Asli Yang Akan Datang “Jirisan”

Zulaikha

Episod Terbaru “Hometown Cha-Cha-Cha” Catat Penurunan

Zulaikha

“Yumi’s Cells,” “One The Woman,” & “The Veil” Memulakan Pertarungan Rating Penonton

Zulaikha

A24 Lancar Trailer Rasmi “The Humans” Lakonan Steven Yeun & Richard Jenkins

Kakimuvee

Leave a Comment