Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaVideo

Video Featurette Terbaru “Loki” Menyoroti Watak Judge Renslayer

Susulan debut di Disney+ Hotstar pada Rabu yang lalu, Marvel Studios telah melancarkan video featurette terbaru Loki, yang menyoroti watak Ravonna Renslayer (lakonan Gugu Mbatha-Raw), yang telah diperkenalkan pada episod pertama. Video tersebut, yang boleh anda lihat di bawah, memaparkan beberapa rakaman baru dari episod yang akan datang, memaparkan lebih banyak aksi dari watak Judge Renslayer 

Watak baru dalam MCU itu adalah hakim berpangkat tinggi di Time Variance Authority, yang mempunyai lebih banyak perhatian dari sekadar menatap mata. Dalam versi komik, Ravonna Renslayer mempunyai hubungan romantis dengan penjahat Marvel, Kang the Conqueror, yang juga akan membuat debut live-action dalam filem Ant-Man and the Wasp: Quantumania yang akan datang. 

Loki mengikuti kisah watak kegemaran peminat God of Mischief lakonan Tom Hiddleston yang ditangkap oleh Time Variance Authority, selepas melarikan diri dengan menggunakan Tesseract semasa peristiwa Avengers: Endgame. TVA, sebuah organisasi birokrasi yang wujud di luar ruang dan waktu, telah menangkapnya kerana dia telah melakukan kerosakan pada garis masa. 

Kini, dia terpaksa rela bekerja dengan TVA untuk memperbaiki realiti yang telah dirosakkannya atau berhadapan dengan penghapusan dari kewujudannya. 

Menyertai Hiddleston adalah pendatang baru MCU seperti Sophia Di Martino, Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Cailey Fleming, dan Richard E. Grant, Sasha Lane serta Wunmi Mosaku. Kate Herron menjadi pengarah dan penerbit eksekutif untuk siri Loki manakala lakon layar ditulis oleh Michael Waldron (Rick and Morty).

Episod pertama boleh di strim di Disney+ Hotstar, dengan episod terbaru akan tersedia setiap Rabu hingga 14 Julai.

Related posts

Penerbit Tolak Mana-Mana Pelakon Muda Untuk Bawa Watak James Bond Seterusnya

Kakimuvee

[VIDEO] Teaser “Berlin” Memperkenalkan 5 Watak Utama

Kakimuvee

Universal Bangunkan Filem Terbaru “American Pie”

Kakimuvee

Trailer Rasmi “Black Panther 2” Memperlihatkan Ancaman Yang Dihadapi Wakanda

Kakimuvee

Christian Bale Intai Peluang Sertai Francais Star Wars

Kakimuvee

REMP-IT 2 Bakal Mencetuskan Fenomena Selepas 16 Tahun

Kakimuvee

Leave a Comment