Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaVideo

[VIDEO] Drax Bermetafora Dalam ‘Deleted Scene’ Guardians Of The Galaxy Vol. 3


Guardians of the Galaxy Vol. 3 akan melancarkan versi Blu-ray, 4K Ultra HD pada 7 Julai ini, dan versi DVD pada 1 Ogos ini. 

Versi pawagam dirumah itu akan turut menampilkan lapan babak yang dipotong, dan dua daripadanya telahpun dikongsikan secara rasmi di atas talian. 

Babak yang dipotong pertama menampilkan Drax yang memberikan metafora kepada Star-Lord, manakala yang kedua menunjukkan Behemoth memberi berita buruk kepada The High Evolutionary. 

Anda boleh lihat kedua-dua babak dipotong itu dibawah:

Guardians of the Galaxy Vol. 3 sekali lagi ditulis dan diarahkan oleh James Gunn. Veteren MCU Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Sean Gunn, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, dan Vin Diesel kembali mengulangi peranan masing-masing sebagai Star-Lord, Gamora, Drax, Kraglin, Nebula, Mantis, Rocket dan Groot, manakala Maria Bakalova kembali sebagai Cosmo the Spacedog.


Sekuel ini juga menampilkan pengenalan pendatang baharu francais Will Poulter dan Chukwudi Iwuji, yang menggambarkan peranan Adam Warlock dan High Evolutionary.

“Dalam filem Marvel Studios Guardians of the Galaxy Vol. 3, kumpulan ketidaksesuaian kegemaran kita kelihatan agak berbeza pada masakini,” menurut sinopsis.

Peter Quill, yang masih bersedih kerana kehilangan Gamora, mesti mengumpulkan pasukannya di sekelilingnya untuk mempertahankan alam semesta bersama-sama dengan melindungi salah seorang daripada mereka sendiri. Misi yang, jika tidak diselesaikan dengan jayanya, berkemungkinan besar akan membawa kepada pengakhiran Guardians yang kita kenali.”

Guardians of the Galaxy Vol. 3 kini sedang ditayangkan di pawagam.

Review Guardians of the Galaxy Vol. 3


Related posts

[VIDEO] Netflix Sahkan Perancangan One Piece Musim 2

Kakimuvee

Deadpool 3 Akan Lebih Berani & Sangat ‘R-Rated’

Kakimuvee

Teaser Trailer Loki Musim 2 Usik Penggembaraan Masa Tom Hiddleston Seterusnya

Kakimuvee

Video “Journey To The Marvels” Menampilkan Banyak Rakaman Terbaru ‘The Marvels’

Kakimuvee

Video The Nun 2: James Wan Goda Sekuel Yang Terikat Dengan Kisah Conjuring

Kakimuvee

Kos Pembikinan Musim 2 Loki Mencecah AS$141.3 juta

Kakimuvee