Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaOfficial Trailer

[VIDEO] Buaya Menyanyi Riang Ria Dalam Teaser “Lyle, Lyle, Crocodile”

Sony Pictures telah melancarkan teaser pertama untuk filem adaptasi aksi langsung/animasi Lyle, Lyle Crocodile, berdasarkan buku kanak-kanak oleh Bernard Waber dengan nama yang sama. Ia dijadualkan tiba di pawagam pada hari Jumaat, 7 Oktober 2022.

Trailer tersebut, yang anda boleh lihat di bawah, menampilkan pandangan pertama kepada penonton, nyanyian reptilia buaya, yang disuarakan oleh calon Grammy Shawn Mendes. Ia juga menyerlahkan reaksi kelakar orang ramai setiap kali mereka pertama kali bertemu Lyle. 

Lyle, Lyle, Crocodile diarahkan dan diterbitkan oleh Will Speck dan Josh Gordon dari lakon layar yang ditulis oleh Will Davis. Filem tersebut dibintangi Shawn Mendes, Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley, Brett Gelman, dan Javier Bardem.

Apabila keluarga Primm berpindah ke New York City, anak lelaki mereka Josh bergelut untuk menyesuaikan diri dengan sekolah baru dan rakan-rakan barunya,” menurut sinopsis.

“Semua itu berubah apabila dia menemui Lyle — seekor buaya menyanyi yang suka mandi, kaviar dan muzik yang hebat — tinggal di loteng rumah baharu mereka. Kedua-duanya menjadi kawan cepat, tetapi apabila kewujudan Lyle diancam oleh jiran jahat Mr. Grumps, keluarga Primm mesti bersatu dengan pemilik karismatik Lyle, Hector P. Valenti, untuk menunjukkan kepada dunia bahawa keluarga boleh datang dari tempat yang paling tidak dijangka, dan ada tidak salah dengan nyanyian besar buaya dengan personaliti yang lebih besar.”

Lyle, Lyle, Crocodile akan menampilkan lagu asli yang dibawakan oleh Shawn Mendes dan ditulis oleh pasukan pencipta lagu di belakang The Greatest Showman, Benj Pasek & Justin Paul. Menyertai Pasek dan Paul dalam menulis lagu asal untuk filem itu ialah Ari Afsar, Emily Gardner Xu Hall, Mark Sonnenblick, dan Joriah Kwamé.

Related posts

“Black Panther: Wakanda Forever” Akan Tiba Di Disney+ Hotstar Pada 1 Februari Ini

Kakimuvee

‘Avatar: The Way of Water’ Menjadi Filem Terbaru James Cameron Yang Mendapat Kutipan AS$2 Billion

Kakimuvee

Reboot ‘Friday the 13th’ Sedang Dibangunkan Oleh Pengarah Asal

Kakimuvee

‘Payakan’ Akan Kembali Dalam ‘Avatar 3’

Kakimuvee

Reunion Mighty Morphin Power Rangers Akan Datang Ke Netflix

Kakimuvee

Saksikan Trailer Tayangan Semula “Titanic” Sempena Ulangtahun Ke-25

Kakimuvee

Leave a Comment