Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Vanessa Kirby Dikaitkan Dengan Watak Catwoman Dalam Filem ‘The Batman’

Bintang filem Mission: Impossible – Fallout dan Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, Vanessa Kirby dilaporkan akan memainkan dengan peranan Catwoman dalam filem The Batman arahan Matt Reeves.

Menurut laporan dari laman Geeks WorldwideKirby dinamakan sebagai ‘salah satu pencabar’ untuk watak Catwoman, tetapi laman tersebut tidak mendedahkan nama-nama pelakon wanita yang lain.

Filem The Batman kini telah memasuki fasa pra-produksi, dan pengarah Matt Reeves kini sedang mencari beberapa pelakon lain untuk menggalas watak-watak penting dalam filema arahannya itu.

Bekas pelakon filem Twilight, Robert Pattinson sebelum ini telah dipilih untuk menggalas watak Bruce Wayne a.k.a Batman, dan beberapa nama seperti Andy Serkis dan Jeremy Irons turut dikaitkan untuk melakonkan watak Penguin dan Alfred Pennyworth

Kepada peminat-peminat watak Catwoman, adakah anda rasa Vanessa Kirby pelakon yang sesuai mengalas watak tersebut? kongsikan pendapat anda.

The Batman dijangka akan menemui penonton pada 25 Jun 2021

Related posts

Eternals Pada Masa Ini Menjadi Filem MCU Yang Mendapat Rating Paling Rendah Di Rotten Tomatoes

Kakimuvee

Saksikan Trailer The Unforgivable Lakonan Sandra Bullock, Akan Tayang Di Netflix 10 Disember Ini

Kakimuvee

Teaser Trailer Lightyear: Chris Evans Terajui Filem Spin-Off Toy Story

Kakimuvee

Bintang The Raid, Iko Uwais Sertai The Expendables 4

Kakimuvee

‘PLOT TWIST’ SEKUEL KEDUA ‘THE HOTEL’ LEBIH SUSPEN & DRAMATIK

Kakimuvee

Hari Disney+ Hotstar Bakal Disambut pada 12 November Dengan Kandungan Baharu, Pengalaman Khas Untuk Peminat, Dan Lebih Lagi

Kakimuvee

Leave a Comment