Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Siri TV

Unsolved Mysteries Volume 2 Akan Disiarkan Di Netflix Oktober Ini Dengan 6 Episod Terbaru


Netflix telah mendedahkan bahawa Unsolved Mysteries Volume 2, yang terdiri daripada enam episod baru musim pertama, akan dilancarkan pada 19 Oktober ini, lapor ComicBook.com.

Butiran rasmi episod terbaru musim pertama:

β€œIn six new episodes, Unsolved Mysteries profiles more unexplained disappearances, tragic events, and bizarre occurrences. Perhaps one viewer holds the key to solving these cases. Detectives, journalists, and family members offer intriguing theories in this gripping series, from the creators of the original docuseries, Cosgrove/Meurer Productions, and 21 Laps Entertainment, the producers of Stranger Things.”

Dari penerbit eksekutif Shawn Levy menerusi studio penerbitan 21 Lap Entertainment Company, Unsolved Mysteries adalah reboot 12- siri bahagian dalam format dokumentari, untuk menceritakan semula misteri dan jenayah yang belum dapat diselesaikan, kehilangan orang yang tersayang, kes yang melibatkan orang hilang dan peristiwa paranormal yang tidak dapat dijelaskan. Setiap episod akan tertumpu pada satu misteri.

Pencipta asal rancangan- John Cosgrove dan Terry Dunn Meurer dari Cosgrove-Meurer Productions – telah bekerjasama dengan Levy untuk memberi nafas baru pada siri ini, dan akan membawa penonton membantu penyiasat menyelesaikan kes-kes yang masih belum selesai.Related posts

Eddie Murphy Berharap Filem Ke-5 BEVERLY HILLS COP Dapat Dihasilkan Selepas AXEL F

Kakimuvee

Pandangan Pertama Filem Aksi Komedi BACK IN ACTION Lakonan Jamie Foxx & Cameron Diaz

Kakimuvee

Netflix Umum Musim Dua 3 BODY PROBLEM

Kakimuvee

Zuko Pamer Skil ‘Firebending’ Dalam Klip Video Avatar: The Last Airbender

Kakimuvee

Jumlah Penonton ‘Rebel Moon Part 1’ Di Netflix Telah Didedahkan

Kakimuvee

Dokumentari Jenayah Jho Low MAN ON THE RUN Akan Tayangan Di Netflix Pada Januari Ini

Kakimuvee