Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Tye Sheridan Dedahkan X-Men: Dark Phoenix Lebih Kepada Drama Berbanding Filem Superhero


Semasa ditemubual di SXSW sempena tayangan filem Ready Player One, Tye Sheridan yang juga merupakan salah seorang pelakon filem X-Men: Dark Phoenix telah mendedahkan filem superhero itu akan lebih kepada drama berbanding sebagai sebuah filem superhero.

Aktor tersebut berkata, watak Jean Gray akan ‘mengila’ dalam filem tersebut dan Cyclops merasakan Jean tidak bertindak demikian.

“Jean goes crazy in the movie,” 

“Well, Cyclops doesn’t think she’s going crazy; Cyclops just thinks she’s gotta work some stuff out. It’s interesting, the drama in the movie. We treated this movie as much more of a drama versus a superhero film.”

Kenyataan yang dikeluarkan oleh Tye Sheridan selari dengan komen Sophie Turner (pelakon yang membawakan watak Jean Grey) sebelum ini yang turut mengatakan X-Men: Dark Phoenix akan lebih menjurus kepada drama.


Sheridan dan Turner muncul dalam filem X-Men: Apocalypse dengan membawakan watak Cyclops dan Jean Grey sewaktu muda remaja, dan kedua-dua kembali dalam filem arahan Simon Kinberg, X-Men: Dark Phoenix yang dijangka akan ditayangkan pada 2 November 2018 nanti


Related posts

Trailer What If…? Musim 2 Pratonton Siri Animasi Terbaru MCU

Kakimuvee

Kutipan The Marvels Menyusut 78% Pada Minggu ke-2

Kakimuvee

Pengarah Destin Daniel Berundur Dari Projek Avengers: The Kang Dynasty

Kakimuvee

Tajuk-Tajuk Episod WHAT IF…? Musim 2 Tertiris

Kakimuvee

Teaser Trailer Loki Musim 2 Usik Penggembaraan Masa Tom Hiddleston Seterusnya

Kakimuvee

Video “Journey To The Marvels” Menampilkan Banyak Rakaman Terbaru ‘The Marvels’

Kakimuvee