Tye Sheridan Dedahkan X-Men: Dark Phoenix Lebih Kepada Drama Berbanding Filem Superhero

347
views

Semasa ditemubual di SXSW sempena tayangan filem Ready Player One, Tye Sheridan yang juga merupakan salah seorang pelakon filem X-Men: Dark Phoenix telah mendedahkan filem superhero itu akan lebih kepada drama berbanding sebagai sebuah filem superhero.

Aktor tersebut berkata, watak Jean Gray akan ‘mengila’ dalam filem tersebut dan Cyclops merasakan Jean tidak bertindak demikian.

“Jean goes crazy in the movie,” 

“Well, Cyclops doesn’t think she’s going crazy; Cyclops just thinks she’s gotta work some stuff out. It’s interesting, the drama in the movie. We treated this movie as much more of a drama versus a superhero film.”

Kenyataan yang dikeluarkan oleh Tye Sheridan selari dengan komen Sophie Turner (pelakon yang membawakan watak Jean Grey) sebelum ini yang turut mengatakan X-Men: Dark Phoenix akan lebih menjurus kepada drama.

Sheridan dan Turner muncul dalam filem X-Men: Apocalypse dengan membawakan watak Cyclops dan Jean Grey sewaktu muda remaja, dan kedua-dua kembali dalam filem arahan Simon Kinberg, X-Men: Dark Phoenix yang dijangka akan ditayangkan pada 2 November 2018 nanti