Official TrailerSlot Asia

tvN Lancar Teaser FOREST OF SECRETS Musim Ke-2

Views

tvN telah melancarkan teaser pertama drama yang dinantikan, Forest of Secrets musim kedua. Anda boleh saksikannya dibawah.

Musim pertama Forest of Secrets telah ke udara pada 2017 dan mengisahkan tentang pendakwa tanpa emosi, Hwang Si Mok (Cho Sueng Woo) dan pegawai polis yang baik hati, Han Yeo Jin (Bae Doona) ketika mereka bekerjasama untuk menangkap pembunuh bersiri dan mendedahkan rahsuan di pejabat pendakwaraya.

Musim pertama "Hutan Rahsia" ditayangkan pada tahun 2017 dan menceritakan kisah pendakwa tanpa emosi Hwang Si Mok (Cho Seung Woo) dan pegawai polis yang ramah hati Han Yeo Jin (Bae Doona) ketika mereka bekerjasama untuk menangkap pembunuh berantai dan mendedahkan rasuah di pejabat pendakwa.

Siri ini telah mendapat pujian penonton kerana menjadi drama inovatif dalam genrenya. Perancangan musim kedua telah bermula pada September 2019 dan menyaksikan Cho Seung Woo dan Bae Doona kembali meneruskan peranan mereka, sertai disertai pelakon baru seperti Choi Moo Sung dan Jeon Hye Jin.

Siri ini mendapat pujian kerana menjadi drama inovatif dalam genrenya, dan pada bulan September 2019 disahkan bahawa musim kedua sedang dalam proses. Musim kedua akan menyaksikan kembalinya Cho Seung Woo dan Bae Doona, serta ahli pelakon baru seperti Choi Moo Sung dan Jeon Hye Jin.

Musim kedua Forest of Secrets akan disiarkan pada Ogos ini.

Tinggalkan Balasan

shares
Enable Notifications    Ok No thanks