Official Trailer

TV Spot Korea Terminator: Dark Fate Memaparkan Banyak Rakaman Terbaru

Views

20th Century Fox telah melancarkan tv-spot terbaru Terminator: Dark Fate untuk pasaran Korea. Dalam tv-spot tersebut ia memaparkan beberapa rakaman terbaru yang tidak pernah dipertontonkan kepada peminat. Anda boleh menonton tv-spot Terminator: Dark Phoenix dipemain video dibawah.

7 tahun selepas kejadian Terminator 2: Judgement Day, sebuah Terminator (Gabriel Luna) yang sangat maju telah dihantar ke masa lampau oleh Skynet untuk menghapuskan Dani Ramos (Natalia Reyes), yang merupakan manusia cyborg dan rakannya. Sarah Connor datang untuk membantu mereka, berserta Terminator asal, dan mereka berjuang untuk masa depan.

Filem Terminator 3: Rise of the Machines (2003), Terminator Salvation (2009) dan Terminator Genisys (2015) kini dianggap sebagai ‘alternate timeline’ dan tidak terikat dengan garismasa asal.

Filem ini menyaksikan pelakon utama francais asal kembali membawakan watak masing-masing. Arnold Schwarzenegger kembali membawakan watak robot Terminator, manakala Linda Hamilton dan Edward Furlong akan memainkan kembali peranan mereka sebagai Sarah dan John Connor. James Cameron akan bertindak selaku penerbit.

BACA:  Jerung Nazi Boleh Terbang Dalam Trailer 'Sky Sharks’ 

Terminator: Dark Fate bakal menemui penonton pada 1 November ini.

Tinggalkan Balasan

shares