Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaOfficial Trailer

Tv Spot Eternals Dedah Deviants Telah Berevolusi

Marvel Studios telah melancarkan tv spot terbaru Eternals untuk filem terbaru Marvel Cinematic Universe arahan Chloé Zhao yang dinantikan. Filem ini dijadualkan tayangan di pawagam pada 5 November 2021.

TV Spot Eternals memaparkan beberapa rakaman terbaru yang menggoda kehadiran Deviants, yang mana kepulangan mereka nampaknya dicetuskan oleh ‘snap’ Bruce Banner dari filem Avengers: Endgame, yang telah membawa pulang separuh daripada populasi alam semesta. Walau bagaimanapun, kali ini, musuh lama Eternals telah berkembang menjadi sesuatu yang lebih kuat dan berbahaya.


Berdasarkan komik Marvel dengan nama sama karya Jack Kirby, Eternals menyambut pasukan superhero baru yang menarik ke Marvel Cinematic Universe. Kisah epik, sepanjang ribuan tahun, menampilkan sekumpulan pahlawan abadi yang dipaksa keluar dari bayang-bayang mereka sendiri untuk kembali bersatu dan menentang musuh tertua umat manusia, The Deviants. 

Eternals menampilkan barisan pelakon bintang seperti Richard Madden sebagai Ikaris, Gemma Chan sebagai Sersi, Kumail Nanjiani sebagai Kingo, Lauren Ridloff sebagai Makkari, Brian Tyree Henry sebagai Phastos, Salma Hayek sebagai Ajak, Lia McHugh sebagai Sprite, Don Lee sebagai Gilgamesh, Barry Keoghan sebagai Druig, Angelina Jolie sebagai Thena dan Kit Harington sebagai Dane Whitman. 

Pemenang Oscar Chloe Zhao mengarahkan filem ini dan turut menulis lakon layar bersama Matthew k. Firpo dan Ryan Firpo. Presiden Marvel Studios, Kevin Feige berperanan sebagai penerbit.

Eternals akan ditayangkan di pawagam pada 5 November ini.

Related posts

Temuera Morrison Teruja Dapat Muncul Dalam Siri “Obi-Wan Kenobi”

Kakimuvee

Muat Naik Klip “Mat Kilau” Di TikTok, Syamsul Yusof Beri Amaran – Padam Atau Dikenakan Tindakan Saman

Kakimuvee

Disney Sahkan Kedudukan “Doctor Strange 2” Dalam ‘Timeline MCU’

Kakimuvee

Steve Carell Kembali Ke “The Office” Sebagai Gru Dalam Promo Terbaru “Minions: The Rise of Gru”

Kakimuvee

Membahayakan Kanak-Kanak Antara Tuduhan Terbaru Yang Dilemparkan Terhadap Ezra Miller

Kakimuvee

#RompakDaebak: Anda Telah Direkrut Untuk Rompakan Wang di Kawasan Ekonomi Bersama di KL

Kakimuvee

Leave a Comment