Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita Official Trailer

Trailer Tick, Tick…Boom! Yang Menampilkan Andrew Garfield Sebagai Pengubah Lagu

Netflix telah melancarkan trailer rasmi Tick, Tick…Boom!, arahan pelakon yang kini menjadi pengarah, Lin-Manuel Miranda, sebuah filem muzikal yang diadaptasikan dari muzik Off-Broadway. Andrew Garfield membintangi filem ini dengan memainkan peranan sebagai penulis drama dan komposer Jonathan Larson.

Trailer tersebut, yang anda boleh lihat dibawah bersama dengan poster utama, menyoroti krisis eksistensi Larson yang akhirnya akan membawanya menulis Rent, musikal rock terkenalnya. Filem ini akan ditayangkan di AS pada 12 November, diikuti debut di Netflix pada 19 November. 

Tonton trailer Tick, Tick…Boom! dibawah:

Filem Netflix Tick, Tick…Boom! ini diarahkan oleh Lin-Manuel Miranda dari lakon layar yang ditulis oleh, Steven Levenson, berdasarkan muzik autobiografi oleh Jonathan Larson.

Filem ini dibintangi oleh Andrew Garfield (The Social Network), Alexandra Shipp (Tragedy Girls), calon Tony Award, Robin de Jesús (The Boys in the Band), calon Tony Award, Joshua Henry (Hamilton), MJ Rodriguez (Pose), pemenang Anugerah Emmy, Bradley Whitford (The West Wing), Tariq Trotter, bersama pemenang Anugerah Emmy dan Tony, Judith Light (Transparent), dan Vanessa Hudgens (The Princess Switch).

Sinopsis rasmi:

“Filem ini mengikuti Jon, seorang komposer teater muda yang menunggu meja makan di New York City pada tahun 1990 sambil menulis apa yang dia harapkan akan menjadi muzikal Amerika yang seterusnya,” 

“Beberapa hari sebelum dia akan mempamerkan karyanya dalam persembahan make-or-break, Jon merasakan tekanan dari mana-mana: dari kekasihnya Susan, yang mengimpikan kehidupan seni di luar New York City; dari rakannya Michael, yang telah beralih dari impiannya ke kehidupan keselamatan kewangan; di tengah-tengah komuniti seni yang dilanda wabak AIDS. Dengan jam berdetik, Jon berada di persimpangan jalan dan menghadapi pertanyaan yang mesti dipertimbangkan oleh semua orang: Apa yang hendak kita lakukan dengan masa yang kita ada? “

Tick, Tick…Boom! diterbitkan oleh pemenang Pulitzer Prize dan Anugerah Tony, Lin-Manuel Miranda, yang terkenal dengan karyanya muzikal Broadway, Hamilton dan In the Heights. Adaptasi filem ini diterbitkan oleh Brian Grazer, Ron Howard, dan Julie Oh, dengan Levenson dan Julie Larson berperanan sebagai penerbit eksekutif.

Related posts

Marvel Studios Tunda Doctor Strange 2, Thor: Love and Thunder, Black Panther 2,& Banyak Lagi

Kakimuvee

Trailer Antarabangsa Ghostbusters: Afterlife Beri Lebih Banyak Rakaman Terbaru

Kakimuvee

Trailer Olaf Presents: Snowman Kegemaran Peminat Akan Menceritakan Semula Animasi Klasik Disney Dalam Siri Filem Pendek

Kakimuvee

DC FanDome: Video Aquaman and the Lost Kingdom Beri Pandangan Pertama Black Manta

Kakimuvee

DC FanDome: HBO Max Lancar Trailer Peacemaker, Tarikh Tayangan Diumumkan

Kakimuvee

DC FanDome: Video Shazam! Fury of the Gods Tunjuk Lucy Liu & Helen Mirren Sebagai Penjahat

Kakimuvee

Leave a Comment