Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaOfficial TrailerSiri TV

Trailer “The Winchesters” Beri Pandangan Pertama Prekuel “Supernatural”

The CW telah melancarkan trailer dann poster rasmi unntuk siri prekuel Supernatural, The Winchesters, yang menampilkan Jensenn Ackles sebagai pencerita. Dibintangi Meg Donnelly dan Drake Rodger siri ini akan membuat debut pada tahun ini.

Treler The Winchesters, yang anda boleh lihat di bawah, menggoda pertemuan pertama yang tidak begitu indah antara ibu bapa Sam dan Dean, Mary dan John Winchester. Ia menyerlahkan pengembaraan memburu syaitan mereka berdua serta percintaan mereka yang semakin meningkat.


“Sebelum Sam dan Dean, terdapat John dan Mary,” menurut sinopsis. “Diceritakan dari perspektif Dean Winchester, The Winchesters adalah kisah cinta yang epik dan tidak terperi tentang bagaimana John bertemu Mary, dan bagaimana mereka meletakkan semuanya untuk bukan sahaja menyelamatkan cinta mereka tetapi seluruh dunia.”

Prekuel ini akan menampilkan kemunculan semula Jensen Ackles ketika dia memainkan semula peranannya sebagai Dean, yang akan menjadi narator rancangan itu. Dia, bersama pelakon dan isterinya, Danneel Ackles, turut berkhidmat sebagai penerbit eksekutif menerusi syarikat produksi mereka, Chaos Machine. 

Siri ini ditulis dan diterbitkan oleh Robbie Thomas, dengan Glen Winter berkhidmat sebagai penerbit eksekutif dan pengarah. Chaos Machine bersama Warner Bros. Television dan CBS Studios sebagai penerbit. 

Supernatural berlangsung selama 15 musim di The CW, dari 15 September 2005 hingga 19 November 2020. Ia dibintangi oleh Ackles dan Jared Padalecki yang memainkan watak utama sebagai  Dean dan Sam.

Related posts

[VIDEO] Nathalie Emmanuel Terperangkap Dalam Perkahwinan Pontianak Dalam Trailer “The Invitation”

Kakimuvee

Filem Bertema Keagamaan “Cinta Subuh” Akan Menemui Penonton Seminggu Sebelum Hari Raya Aidildha

Kakimuvee

HBO Dedah Poster Rasmi “House of the Dragon”

Kakimuvee

Temuera Morrison Teruja Dapat Muncul Dalam Siri “Obi-Wan Kenobi”

Kakimuvee

Muat Naik Klip “Mat Kilau” Di TikTok, Syamsul Yusof Beri Amaran – Padam Atau Dikenakan Tindakan Saman

Kakimuvee

Disney Sahkan Kedudukan “Doctor Strange 2” Dalam ‘Timeline MCU’

Kakimuvee

Leave a Comment