Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaOfficial TrailerStreaming

Trailer Terbaru ‘One Piece’ Menampilkan Arlong, Mihawk & Ramai Lagi


Netflix telah mengeluarkan trailer terbaru untuk siri aksi-langsung One Piece yang dinantikan. 

Treler baharu ini memberikan peminat pandangan pertama mereka pada antagonis ikonik Arlong, pemain pedang terhebat dunia Mihawk, lanun legenda Gol D. Roger, dan banyak lagi. Ia juga menggoda dinamik antagonis klasik Zoro dan Sanji serta memberi penonton pandangan yang lebih dekat pada Red-Haired Shanks.

Anda boleh tonton trailer terbaru itu dibawah:

Oda juga mengeluarkan surat kepada peminat tentang perkembangan siri aksi langsung, di mana dia berjanji bahawa “tiada kompromi pada rancangan ini”. Anda boleh membaca beliau surat di bawah:

Siri Netflix, diterbitkan oleh Oda-Sensei, menceritakan permulaan kisah Luffy, memperkenalkan peminat sedia ada dan penonton baharu kepada lelaran aksi langsung watak, antagonis dan destinasi kegemaran peminat manga.


Ia akan diterajui oleh Iñaki Godoy sebagai Luffy, Mackenyu sebagai Rorona Zoro, Emily Rudd sebagai Nami, Jacob Romero Gibson sebagai Usopp, dan Taz Skylar sebagai Sanji.

Pelakon tambahan termasuklah Morgan Davies sebagai Koby, Ilia Isorelýs Paulino sebagai Alvida, Aidan Scott sebagai Helmeppo, Jeff Ward sebagai Buggy, McKinley Belcher III sebagai Arlong, Vincent Regan sebagai Garp dan Peter Gadiot sebagai Shanks. 

One Piece ditulis oleh Steven Maeda (The X-Files), yang juga akan bertindak sebagai showrunner dan penerbit eksekutif, bersama dengan penulis Matt Owens (Agents of SHIELD) yang juga penerbit eksekutif.

Mereka disertai oleh Marty Adelstein dan Becky Clements dari Tomorrow Studios (Snowpiercer, Cowboy Bebop), yang juga akan menerbitkan siri ini bersama pengarang manga asal Eiichiro Oda.

ONE PIECE ialah siri manga terlaris sepanjang zaman, dan siri Netflix akan menjadi adaptasi aksi langsung pertama francais itu. Saga epik pengembaraan di lautan luas, manga asal mengikuti pengembaraan Luffy, seorang lelaki muda yang bersemangat dengan aspirasi tunggal untuk menjadi “Raja Lanun” dan krew setianya, The Straw Hats.


Related posts

Rancangan Realiti Single’s Inferno Akan Kembali Pada 12 Disember Ini

Kakimuvee

Produksi The Last of Us Musim 2 Dijangka Bermula Pada Awal 2024

Kakimuvee

Matlamat Suci Loki Ditunjukkan Dalam Finale Siri ‘Loki’

Kakimuvee

Trailer Pertama Sweet Home Musim 2 Telah Didedahkan

Kakimuvee

Trailer Leave the World Behind Menampilkan Barisan Pelakon Bintang

Kakimuvee

Netflix Kongsi Klip Terbaru “Castaway Diva” Park Eun Bin

Kakimuvee