Official TrailerSiri TVSlot Asia

Trailer Terbaru KINGDOM Musim Ke-2 Telah Dilancarkan!

Views

Netflix telah melancarkan trailer terbaru drama Korea Kingdom musim kedua yang memberikan pandangan terbaru sekuel siri yang paling dinantikan. Anda boleh saksikannya dipemain video dibawah.

Ditetapkan zaman Joseon Korea, dalam kerajaan yang dikalahkan oleh rasuah dan kebuluran, wabak misteri telah tersebar sehingga menjadikan orang yang dijangkiti menjadi raksasa. Putera mahkota, yang dituduh mengkhianat, terdesak untuk menyelamatkan rakyatnya, menetapkan perjalanan untuk mengungkap kejahatan yang berlaku dalam kegelapan.

Kingdom dibintangi Ju Ji-Hoon (Along with the Gods, Dark Figure of Crime) sebagai Putera Mahkota, Bae Doona (Sense8, Cloud Atlas) sebagai Seo-bi, Ryu Seung-Ryong (Miracle at Cell No. 7, Extreme Job) sebagai Jo Hak-Jo, Kim Sangho (The Beauty Inside, The Happy Life), Heo Joon-Ho (Jumong), dan Jeon Seok-Ho (The Good Wife).

Diarahkan oleh Kim Seung-Hun dari skrip yang ditulis oleh Kim Eun-Hee, Kingdom berdasarkan siri komik web berjudul Land of the Gods. Kingdom musim kedua akan mula ditayangkan di Netflix pada 13 Mac ini.

Tinggalkan Balasan

shares
Enable Notifications    Ok No thanks