Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Slot Asia

[TRAILER] “Sweet & Sour” Goda Romantik Komedi Hubungan Jarak Jauh

Tidak seperti perasaan pahit untuk kembali bekerja setelah berehat panjang, filem asal Netflix Sweet & Sour yang akan datang adalah komedi romantis yang menyegarkan dan realistik, yang menggambarkan pasangan kekasih yang sedang jatuh cinta dan juga saat-saat pahit ketika menghadapi gegaran hubungan.

Jang Hyeok (Jang Ki-yong) dan Jung Da-eun (Chae Soo-bin) menjadi pasangan jarak jauh ketika Jang-hyeok mendapat peluang pekerjaan baru. Hubungan mereka yang sangat manis berubah kerana jarak memberi kesan kepada mereka dengan pelbagai cara.

Tanpa disangka, Jang Hyeok menghadapi godaan ketika rakannya yang baru Han Bo-yeong (Jung Soo-jung) menunjukkan minat kepadanya. Walaupun pada awalnya dia menolak perasaan Bo-yeong, sudah cukup jelas bahawa rakannya itu mempengaruhi Jang Hyeok yang secara tidak sengaja memanggil kekasihnya Da-eun dengan nama Bo-yeong.

Adakah cinta mereka akan mempunyai tarikh luput? Lihat sendiri ketika Sweet & Sour yang akan ditayangkan pada 4 Jun ini, jam 3 petang MYT, hanya di Netflix!

Related posts

5 THINGS WE CAN LOOK FORWARD TO IN HOSPITAL PLAYLIST S2

Zulaikha

“Bossam: Steal The Fate” Cipta Rekod Untuk MBN, “Love (Ft. Marriage And Divorce) 2” Memulakan Episod Pertama Dengan Rating Rendah

Zulaikha

Ryan Reynolds Baru Tahu Dia Adalah NPC Dalam Trailer “Free Guy”

Kakimuvee

“Sell Your Haunted House” & “Law School” Berakhir Dengan Rating Kukuh

Zulaikha

Kisah Persahabatan Antara Seorang Remaja & Robotnya Yang Rosak Dalam Trailer “Ron’s Gone Wrong”

Kakimuvee

Park Ju Hyun, Kim Yeo Jin, Kim Do Yoon, & Jung Woong Bintangi Filem Aksi Bertajuk “Drive”

Zulaikha

Leave a Comment

Add your own review

Rating