Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Slot Asia

[TRAILER] “Sweet & Sour” Goda Romantik Komedi Hubungan Jarak Jauh

Tidak seperti perasaan pahit untuk kembali bekerja setelah berehat panjang, filem asal Netflix Sweet & Sour yang akan datang adalah komedi romantis yang menyegarkan dan realistik, yang menggambarkan pasangan kekasih yang sedang jatuh cinta dan juga saat-saat pahit ketika menghadapi gegaran hubungan.

Jang Hyeok (Jang Ki-yong) dan Jung Da-eun (Chae Soo-bin) menjadi pasangan jarak jauh ketika Jang-hyeok mendapat peluang pekerjaan baru. Hubungan mereka yang sangat manis berubah kerana jarak memberi kesan kepada mereka dengan pelbagai cara.

Tanpa disangka, Jang Hyeok menghadapi godaan ketika rakannya yang baru Han Bo-yeong (Jung Soo-jung) menunjukkan minat kepadanya. Walaupun pada awalnya dia menolak perasaan Bo-yeong, sudah cukup jelas bahawa rakannya itu mempengaruhi Jang Hyeok yang secara tidak sengaja memanggil kekasihnya Da-eun dengan nama Bo-yeong.

Adakah cinta mereka akan mempunyai tarikh luput? Lihat sendiri ketika Sweet & Sour yang akan ditayangkan pada 4 Jun ini, jam 3 petang MYT, hanya di Netflix!

Related posts

Gandingan Fattah Amin & Diana Danielle Dalam Kisah Percintaan Fantasi Romantik GANJIL Oleh Viu

Kakimuvee

Tonton Klip Terbaru Red Notice Yang Sarat Dengan Aksi

Kakimuvee

Trailer Army of Thieves Papar Kisah Silam Ludwig Dieter Yang Penuh Aksi

Kakimuvee

TUDUM: Netflix Umum Jadual Pelancaran Untuk Filem & Siri Korea Yang Akan Datang

Zulaikha

“Yumi’s Cells” Capai Rating Tertinggi, “One The Woman” Kekal No. 1

Zulaikha

TUDUM: Saksikan Klip Pembukaan ‘Cowboy Bepop’ Yang Sangat Klasik

Kakimuvee

Leave a Comment