Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Slot Asia

[TRAILER] “Sweet & Sour” Goda Romantik Komedi Hubungan Jarak Jauh

Tidak seperti perasaan pahit untuk kembali bekerja setelah berehat panjang, filem asal Netflix Sweet & Sour yang akan datang adalah komedi romantis yang menyegarkan dan realistik, yang menggambarkan pasangan kekasih yang sedang jatuh cinta dan juga saat-saat pahit ketika menghadapi gegaran hubungan.

Jang Hyeok (Jang Ki-yong) dan Jung Da-eun (Chae Soo-bin) menjadi pasangan jarak jauh ketika Jang-hyeok mendapat peluang pekerjaan baru. Hubungan mereka yang sangat manis berubah kerana jarak memberi kesan kepada mereka dengan pelbagai cara.

Tanpa disangka, Jang Hyeok menghadapi godaan ketika rakannya yang baru Han Bo-yeong (Jung Soo-jung) menunjukkan minat kepadanya. Walaupun pada awalnya dia menolak perasaan Bo-yeong, sudah cukup jelas bahawa rakannya itu mempengaruhi Jang Hyeok yang secara tidak sengaja memanggil kekasihnya Da-eun dengan nama Bo-yeong.

Adakah cinta mereka akan mempunyai tarikh luput? Lihat sendiri ketika Sweet & Sour yang akan ditayangkan pada 4 Jun ini, jam 3 petang MYT, hanya di Netflix!

Related posts

Netflix Lancar Teaser Rasmi Siri Sekuel “Vikings: Valhalla”

Kakimuvee

Kim Dong Wook Sedang Dalam Rundingan Untuk Bintangi Drama Terbaru Mengenai Penggembaraan Masa

Zulaikha

‘Dendam Telah Tiba’ Dalam TV Spot Terbaru “The Batman”

Kakimuvee

“BACKSTAGE” Gandingan Adik-Beradik Terkenal Vanesha Prescilla & Sissy Prescillia Akan Temui Penonton Di Malaysia 20 Januari Ini

Kakimuvee

Drama Korea Baru “Rookie Cops” Akan Diperkenalkan Di Disney+ Hotstar Bulan Ini

Zulaikha

Disney+ Hotstar Debut Treler Baharu Untuk Siri Marvel Studios “Moon Knight”

Kakimuvee

Leave a Comment