Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Slot Asia

Trailer RECORD OF YOUTH Memaparkan Inspirasi & Impian Bersama Park Bo-Gum, Park So-Dam, Dan Byeon Woo-Seok.

Trailer terbaru Record of Youth bersiap sedia untuk memaparkan kisah orang muda dalam mengejar impian mereka. Menampilkan pelakon seperti Park Bo-gum, Park So-dam, dan Byeon Woo-seok, Record of Youth akan menemui penonton pada 7 September ini, hanya di Netflix.

Record of Youth berkisar tentang Sa Hye-jun (Park Bo-gum) dan Won Hae-hyo (Byeon Woo-seok) yang berkawan sejak kanak-kanak dan terlibat dalam dunia lakonan. Semasa bekerja, mereka bertemu dengan An Jeong-ha (Park So-dam) yang merupakan artis solek baru. Berasal dari latar belakang yang berbeza, masing-masing mempunyai penderitaan dan situasi keluarga yang berbeza. Mereka bertiga kemudiaannya bertemu cinta, menghadapi ujian, dan persahabatan ketika mereka menjalani kehidupan masa muda.

Diarahkan An Gil-ho dari lakonlayar yang ditulis Ha Myeong-hee, Record of Youth dibintangi Park Bo-gum, Park So-dam, serta Byeon Woo-seok dan akan ditayangkan setiap Isnin dan Selasa mulai 7 September ini.

Related posts

Donnie Yen Kembali Beraksi Dalam Filem “Raging Fire”

MyK

Siri Anime Netflix “The Way of the Househusband” Akan Disiarkan April Ini

Kakimuvee

Ji Soo Disingkirkan Dari Drama “River Where The Moon Rises”

Zulaikha

Peranan Ji Soo Dalam “River Where the Moon Rises” Akan Diganti Dengan Pelakon Lain?

Isqandar

Melissa McCarthy & Octavia Spencer Beraksi Dan Berkomedi Dalam Trailer “Thunder Force”

Kakimuvee

8 K-Drama Menarik Yang Akan Ditayangkan Mac Ini

Zulaikha

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Kakimuvee - Portal Informasi Perfileman