Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Siri TV

Trailer & Poster “Jupiter’s Legacy” Menjanjikan Aksi Hebat Superhero

Netflix telah mendedahkan trailer pertama dan poster terbaru siri superhero akan datang Jupiter’s Legacy, yang berdasarkan siri komik karya Mark Millar dan Frank Quitely. Dibintangi Josh Duhamel, siri ini akan tersedia di platform streaming Netflix bermula 7 Mei ini. Anda boleh saksikan trailer dan poster Jupiter’s Legacy dibawah.

“Jupiter’s Legacy” adalah drama multigenerasi yang mengikuti generasi superhero pertama di dunia, yang menerima kuasa mereka pada tahun 1930-an. Pada masa sekarang, mereka adalah penjaga veteran yang dihormati, tetapi anak-anak mereka yang berkuasa tinggi berjuang untuk memenuhi prestasi legenda orang tua mereka.

Siri ini akan dibintangi oleh Josh Duhamel (Transformers) sebagai Sheldon Sampson / The Utopian, Ben Daniels sebagai Walter Sampson / Brainwave, Leslie Bibb sebagai Grace Sampson / Lady Liberty, Elena Kampouris sebagai Chloe Sampson, Andrew Horton sebagai Brandon Sampson / Paragon, Mike Wade sebagai Fitz Small dan Matt Lanter sebagai George Hutchene / Skyfox.

Projek ini dicipta dan diterbitkan oleh Steven S. DeKnight, yang terkenal dengan penghasilan siri “Daredevil”. Dia sebelum ini bertugas untuk menjadi ‘showrunner’. Namun, kerana perbezaan kreatif, dia keluar dari siri ini dengan Sang Kyu Kim mengambil alih peranannya sebagai ‘showrunner’. Selain itu, Kim turut bertindak sebagai penerbit eksekutif bersama Millar, Lorenzo Di Bonaventura, dan Dan McDermott.

Siri komik ‘The Jupiter’s Legacy’ pertama kali diterbitkan oleh Image Comics pada tahun 2013. Ia mengikuti The Utopian dan Lady Liberty, yang merupakan alias berkostum Sheldon dan Grace Sampson. Setelah menjelajah ke pulau misteri dengan rakan mereka pada tahun 1932, mereka memperoleh kebolehan manusia super dan memantapkan diri sebagai generasi superhero pertama.

Mereka segera membentuk Kesatuan Keadilan. Beberapa tahun kemudian, Sheldon dan Grace mempunyai dua anak, Chloe dan Brandon, yang mewarisi kekuatan mereka sendiri. Namun, Chloe dan Brandon juga menunjukkan sikap sinis terhadap pahlawan super dan berjuang untuk mencari tempat mereka di bawah bayangan ibu bapa mereka yang terkenal.

Related posts

A24 Lancar Trailer Rasmi “The Humans” Lakonan Steven Yeun & Richard Jenkins

Kakimuvee

TV Spot Antarabangsa “Venom: Let There Be Carnage” Menampilkan Lebih Banyak Rakaman Terbaru

Kakimuvee

Final Frontiers: Exploring Unchartered Territories With BBC Earth

Kakimuvee

[VIDEO] Musim Ketiga Doom Patrol Season 3 Akan Ditayangkan Pada 23 September Eksklusif Di HBO GO

Kakimuvee

Krysten Ritter Sertai Elizabeth Olsen Dalam Minisiri “Love and Death”

Kakimuvee

iQiyi Akan Menayangkan K-Drama Suspen Terbaru Bertajuk “Jirisan”

Kakimuvee

Leave a Comment