Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaOfficial Trailer

Trailer Olaf Presents: Snowman Kegemaran Peminat Akan Menceritakan Semula Animasi Klasik Disney Dalam Siri Filem Pendek

Walt Disney Animation Studios dan Disney+ telah mengumumkan pelancaran siri pendek animasi terbaru berjudul Olaf Presents, yang dijadualkan untuk tayangan perdana pada 12 November, sebagai sebahagian daripada perayaan global Disney+ Day. Siri ini sekali lagi akan menampilkan Snowman kegemaran kegemaran peminat ketika dia menceritakan semula lima klasik Disney+ dengan cara yang unik dengan mencipta detik-detik yang tidak dapat dilupakan dari filem animasi terpilih.

Pengumuman ini juga disertakan dengan pelancaran treler dan poster rasminya, yang boleh anda lihat di bawah, memberikan kita pandangan pertama kami mengenai cerita pendek animasi yang menyeronokkan yang akan menyoroti teknik penceritaan unik dari Olaf.

Olaf Presents sekali lagi akan menyaksikan kepulangan bintang Frozen, Josh Gad ketika dia mengulangi peranannya sebagai pemain salji yang hebat. Dalam cerita pendek Disney+yang baru, Olaf diharapkan dapat menghidupkan kisah The Little Mermaid, Moana, The Lion King, Aladdin, dan Tangled.

Logline:

Olaf steps into the spotlight and goes from snowman to showman as he takes on the roles of producer, actor, costumer and set builder for his unique “retelling” of five favorite Disney animated tales in Olaf Presents, a series of new animated shorts from Walt Disney Animation Studios,” reads the synopsis. “The charismatic and versatile Olaf demonstrates his theatrical flair, taking on such iconic roles as a mermaid, a genie, a lion king (and most of the parts in between), as he entertains Arendelle with his delightful abbreviated versions of these beloved tales.”

Olaf Presents diarahkan oleh animator veteran Disney, Hyrum Osmond, yang sebelum ini telah mengarah animasi pendek At Home With Olaf. Jennifer Newfield berkhidmata sebagai penerbit.

Related posts

Universal Bangunkan Filem Terbaru “American Pie”

Kakimuvee

Trailer Rasmi “Black Panther 2” Memperlihatkan Ancaman Yang Dihadapi Wakanda

Kakimuvee

Christian Bale Intai Peluang Sertai Francais Star Wars

Kakimuvee

REMP-IT 2 Bakal Mencetuskan Fenomena Selepas 16 Tahun

Kakimuvee

Sony Akan Terbitkan Filem Baharu “Tarzan”

Kakimuvee

Tonton Trailer “Attack On Titan” Terbitan Studio The Asylum

Kakimuvee

Leave a Comment