Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita Official Trailer

Trailer Olaf Presents: Snowman Kegemaran Peminat Akan Menceritakan Semula Animasi Klasik Disney Dalam Siri Filem Pendek

Walt Disney Animation Studios dan Disney+ telah mengumumkan pelancaran siri pendek animasi terbaru berjudul Olaf Presents, yang dijadualkan untuk tayangan perdana pada 12 November, sebagai sebahagian daripada perayaan global Disney+ Day. Siri ini sekali lagi akan menampilkan Snowman kegemaran kegemaran peminat ketika dia menceritakan semula lima klasik Disney+ dengan cara yang unik dengan mencipta detik-detik yang tidak dapat dilupakan dari filem animasi terpilih.

Pengumuman ini juga disertakan dengan pelancaran treler dan poster rasminya, yang boleh anda lihat di bawah, memberikan kita pandangan pertama kami mengenai cerita pendek animasi yang menyeronokkan yang akan menyoroti teknik penceritaan unik dari Olaf.

Olaf Presents sekali lagi akan menyaksikan kepulangan bintang Frozen, Josh Gad ketika dia mengulangi peranannya sebagai pemain salji yang hebat. Dalam cerita pendek Disney+yang baru, Olaf diharapkan dapat menghidupkan kisah The Little Mermaid, Moana, The Lion King, Aladdin, dan Tangled.

Logline:

Olaf steps into the spotlight and goes from snowman to showman as he takes on the roles of producer, actor, costumer and set builder for his unique “retelling” of five favorite Disney animated tales in Olaf Presents, a series of new animated shorts from Walt Disney Animation Studios,” reads the synopsis. “The charismatic and versatile Olaf demonstrates his theatrical flair, taking on such iconic roles as a mermaid, a genie, a lion king (and most of the parts in between), as he entertains Arendelle with his delightful abbreviated versions of these beloved tales.”

Olaf Presents diarahkan oleh animator veteran Disney, Hyrum Osmond, yang sebelum ini telah mengarah animasi pendek At Home With Olaf. Jennifer Newfield berkhidmata sebagai penerbit.

Related posts

Trailer ‘Marabahaya Underground’ Menjanjikan Aksi Perlumbaan Kereta Yang Menarik

Kakimuvee

Keanu Reeves Berminat Untuk Mengulangi Watak Constantine

Kakimuvee

Filem Yang Mewakili Malaysia Ke Oscar, ‘Prebet Sapu’ Akan Ditayangkan Di Pawagam 16 Disember Ini

Kakimuvee

Lelaki Korea Utara Dihukum Mati Selepas Menyeludup ‘Squid Game’ Ke Negaranya

Kakimuvee

Doctor Strange Bertemu Doc Ock Dalam TV Spot Terbaru Spider-Man: No Way Home

Kakimuvee

Lee Dong Wook dan Wi Ha Joon Mempamerkan ‘Bromance’ Mendebarkan Dalam Teaser “Bad And Crazy”

Zulaikha

Leave a Comment