Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Slot Asia

[TRAILER] Nevertheless Goda Kisah Romantik Antara Song Kang & Han So-Hee

Siri Netflix yang akan datang Nevertheless, pasti memanaskan hujung minggu anda dengan kisah romantik yang cukup menggoda. Berdasarkan webtoon yang terkenal dengan nama yang sama dan dibintangi oleh pelakon yang sedang meningkat naik, Song Kang (Sweet Home) dan Han So-hee (The World of the Married), Nevertheless adalah kisah cinta yang pasti menghiburkan anda.

Dengan cinta pertamanya yang berakhir dengan bencana, Yu Na-bi (Han So-hee) tidak mempercayai cinta tetapi masih mahu berpacaran. Sebaliknya, Park Jae-eon (Song Kang) suka menggoda ramai wanita tetapi tidak mahu berpacaran secara eksklusif. Walaupun terdapat perbezaan, pasangan ini mendapati diri mereka tertarik antara satu sama lain dan memulakan percintaan yang manis dan seksi.

Walaupun percintaan mereka menarik, kedua-duanya menyedari bahawa tiada yang baik akan datang dari hubungan mereka. Walaupun begitu, mereka masih tidak dapat mengelak dari tertarik antara satu sama lain. 

Nantikan gandingan hebat mereka dan pastikan anda menonton Nevertheless yang akan ditayangkan pada 20 Jun ini jam 12:00 MYT dengan episod baru setiap hari Sabtu dan Ahad, hanya di Netflix.

Related posts

Gandingan Fattah Amin & Diana Danielle Dalam Kisah Percintaan Fantasi Romantik GANJIL Oleh Viu

Kakimuvee

Tonton Klip Terbaru Red Notice Yang Sarat Dengan Aksi

Kakimuvee

Trailer Army of Thieves Papar Kisah Silam Ludwig Dieter Yang Penuh Aksi

Kakimuvee

TUDUM: Netflix Umum Jadual Pelancaran Untuk Filem & Siri Korea Yang Akan Datang

Zulaikha

“Yumi’s Cells” Capai Rating Tertinggi, “One The Woman” Kekal No. 1

Zulaikha

TUDUM: Saksikan Klip Pembukaan ‘Cowboy Bepop’ Yang Sangat Klasik

Kakimuvee

Leave a Comment