Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Slot Asia

[TRAILER] Nevertheless Goda Kisah Romantik Antara Song Kang & Han So-Hee

Siri Netflix yang akan datang Nevertheless, pasti memanaskan hujung minggu anda dengan kisah romantik yang cukup menggoda. Berdasarkan webtoon yang terkenal dengan nama yang sama dan dibintangi oleh pelakon yang sedang meningkat naik, Song Kang (Sweet Home) dan Han So-hee (The World of the Married), Nevertheless adalah kisah cinta yang pasti menghiburkan anda.

Dengan cinta pertamanya yang berakhir dengan bencana, Yu Na-bi (Han So-hee) tidak mempercayai cinta tetapi masih mahu berpacaran. Sebaliknya, Park Jae-eon (Song Kang) suka menggoda ramai wanita tetapi tidak mahu berpacaran secara eksklusif. Walaupun terdapat perbezaan, pasangan ini mendapati diri mereka tertarik antara satu sama lain dan memulakan percintaan yang manis dan seksi.

Walaupun percintaan mereka menarik, kedua-duanya menyedari bahawa tiada yang baik akan datang dari hubungan mereka. Walaupun begitu, mereka masih tidak dapat mengelak dari tertarik antara satu sama lain. 

Nantikan gandingan hebat mereka dan pastikan anda menonton Nevertheless yang akan ditayangkan pada 20 Jun ini jam 12:00 MYT dengan episod baru setiap hari Sabtu dan Ahad, hanya di Netflix.

Related posts

CEO Netflix Sahkan Musim 2 “Squid Game”

Kakimuvee

Netflix Dedah Gambar Terbaru Seohyun Dari Filem “Love and Leashes”

Kakimuvee

Park Ji Hu, Yoon Chan Young, Cho Yi Hyun, & Lomon Hadapi Bahaya Dalam Poster “All Of Us Are Dead”

Kakimuvee

Saksikan Teaser Trailer & Poster Drama Thriller Terbaru Disney+ “Grid”

Zulaikha

[TRAILER] Fistful of Vengeance: Iko Uwais Terajui Filem ‘Standalone’ “Wu Assassins”

Kakimuvee

Peserta “Single’s Inferno” Free Zia Ancam Untuk Ambil Tindakan Undang-Undang Terhadap Komen Berniat Jahat

Zulaikha

Leave a Comment