
Warner Bros. Pictures dan New Line Cinema akhirnya telah melancarkan treler rasmi Malignant untuk filem thriller seram terbaru James Wan, yang dibintangi oleh alum Conjuring Universe Annabelle Wallis. Filem bertaraf ‘R’ ini dijadualkan tayangan di panggung wayang dan di HBO Max pada 10 September.
Video tersebut, yang anda boleh lihat di bawah bersama poster pertama, menyoroti watak utama Wallis ketika dia mengalami bayangan supernatural di mana dia melihat entiti jahat jahat yang membunuh sejumlah orang. Sekarang, terserah kepadanya untuk mengetahui cara menghentikan entiti ini daripada terus membuat kerosakan sebelum terlambat.
Filem ini dibintangi oleh Annabelle Wallis (Annabelle), George Young (Containment), Maddie Hasson (Mr. Mercedes), Michole Briana White (Encino Man), Jacqueline McKenzie (Pine Gap), Jake Abel (Supernatural), Ingrid Bisu (The Conjuring: The Devil Made Me Do It) dan McKenna Grace (Annabelle Comes Home).
Berdasarkan cerita oleh Wan dan Ingrid Bisu, Malignant diarahkan oleh James Wan dari lakon layar yang ditulis oleh Akela Cooper, yang juga sedang menulis skrip untuk The Nun 2. Filem ini diterbitkan oleh Wan dan Michael Clear, bersama Eric McLeod, Judson Scott, Bisu, Peter Luo, Cheng Yang, Mandy Yu, dan Lei Han yang berkhidmat sebagai penerbit eksekutif. Musik digarap oleh Joseph Bishara, yang telah menghasilkan skor untuk semua tujuh filem di “The Conjuring” Universe.
From director James Wan comes a new vision of terror. Malignant arrives only in cinemas in English, Hindi, Tamil & Telugu. #MalignantMovie pic.twitter.com/ghYialRAOy
— Warner Bros. India (@WarnerBrosIndia) July 20, 2021