Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot AsiaTrivia

[TRAILER] La Banda Yang Baharu, Kenali Wajah-Wajah Dalam “Money Heist: Korea – Joint Economic Area”

Netflix mendedahkan la banda serba baharu yang bersedia untuk melakukan rompakan muktamad dalam dunia alternatif di mana Korea Utara dan Selatan kembali bersatu semula. Negara baharu tanpa sempadan hadir dengan pencetakan mata wang bersatu baharu yang akan bertindak sebagai asas untuk membina ekonomi bersama yang stabil. Tetapi, sehinggalah krew pencuri – diketuai oleh Profesor – bersatu untuk melakukan rompakan tanpa had. Rompakan yang akan dicatat dalam sejarah sebagai jenayah revolusioner.

Money Heist: Korea – Joint Economic Area akan menampilkan pengarah Kim Hong-sun dan pandangan berbeza penulis Ryu Yong-jae mengenai siri popular Sepanyol La Casa De Papel. Seperti rakan sejawatannya dari Sepanyol, pembuatan semula ini menampilkan himpunan watak dengan personaliti yang tidak dapat dilupakan yang akan membuatkan anda terus berada di tempat duduk anda.


Di bawah ini kami memperkenalkan barisan pelakon yang akan menyemarakkan rompakan yang akan datang!

Yoo Ji-tae sebagai The Professor

Yoo Ji-tae, dari filem antarabangsa yang memenangi anugerah, Old Boy mengambil alih tampuk pemerintahan daripada Álvaro Morte untuk memegang watak sebagai Profesor, dalang di sebalik rompakan itu. Profesor memainkan peranan penting dalam siri ini sejak awal lagi, mengatur dan merekrut kumpulan pencurinya dari Utara dan Selatan untuk mencuri 4 trilion won.

“Bagi saya, Profesor adalah ahli strategi yang genius yang merancang rompakan melalui prinsip dan visinya,” kata Yoo Ji-tae.

Kami teruja untuk melihat bagaimana Profesor akan membimbing krunya dengan teliti untuk melaksanakan rompakan terhebat.

Park Hae-soo sebagai Berlin

Park Hae-soo dari siri sensasi global Squid Game akan beralih sebagai Berlin yang dingin dan jujur ​​dengan kejam, watak yang sangat disayangi yang sebelum ini digambarkan oleh Pedro Alonso.

Dalam Money Heist: Korea – Joint Economic Area, Berlin ialah tahanan Korea Utara yang telah menghabiskan 24 tahun terakhir di kem tahanan. Sebagai ketua untuk rompakan itu, Berlin yang memberontak, percaya bahawa kawalan penuh ke atas pasukannya hanya boleh dicapai daripada ketakutan dan perpecahan.

Jun Jong-seo sebagai Tokyo

Jun Jong-seo, yang dikenali dalam filem thriller Korea The Call, akan menjelmakan watak Tokyo, watak penuh semangat yang pernah dilakonkan oleh Úrsula Corberó. Dalam pembuatan semula Korea, Tokyo adalah warga Korea Utara yang berhijrah ke Selatan dengan impian apabila sempadan dibuka.

Tidak seperti yang dia bayangkan, kehidupannya di Selatan tidak begitu mimpi. Sama seperti dia mendapati sedikit harapan dalam hidupnya, dia bertemu dengan Profesor yang memujuknya untuk menyertai pelan induknya. Jung Jong-seo menggambarkan Tokyo sebagai “watak yang setiap keputusannya mengubah keseluruhan aliran permainan”.

Lee Won-jong sebagai Moscow

Lee Won-jong ialah seorang pelakon veteran yang memulakan kerjaya pada tahun 1999. Dia akan memainkan watak Moscow, seorang lelaki sederhana yang hanya mengimpikan untuk menjalani kehidupan normal bersama anaknya. Seperti rakan sejawatannya dari Sepanyol, yang digambarkan oleh Paco Tous, Moscow ialah pelombong Korea Selatan yang akan bertanggungjawab untuk menggali jalan keluar besar rompakan itu.

Kim Ji-hun sebagai Denver

Kim Ji-hun, yang baru-baru ini disahkan membintangi filem Netflix Ballerina yang akan datang, akan memainkan watak anak lelaki Moscow yang menyusahkan, Denver. Watak yang pelbagai rupa dan rancak, Denver ialah bekas ahli gang, yang — seperti rakan sejawatannya dari Sepanyol yang dimainkan oleh Jaime Lorente — akan menunjukkan sisi emosi, seksi dan mesranya sendiri dalam siri ini. Adakah Denver versi Korea ini akan mempunyai ketawa uniknya sendiri? Nantikan untuk mengetahuinya.

Jang Yoon-ju sebagai Nairobi

Jang Yoon-ju ialah salah seorang model terkenal Korea Selatan dan telah membuktikan dirinya sebagai pemuzik, DJ, pengarang dan pelakon. Bintang berbakat itu akan mengambil baton daripada Alba Flores untuk menggambarkan peranan Nairobi dalam pembuatan semula Korea sebagai penip yang pakar dalam pemalsuan.

Lee Hyun-woo sebagai Rio

Lee Hyun-woo bermula sebagai pelakon kanak-kanak dan sejak itu telah membina repertoir yang mengagumkan dalam filem dan TV termasuk rancangan seperti The Return of Iljimae dan Secretly, Greatly. Lee Hyun-woo akan bertindak sebagai penggodam Rio, watak yang sebelum ini dimainkan oleh Miguel Herrán.

Dalam Money Heist: Korea – Joint Economic Area, Rio ialah bekas pelajar yang tercicir dari sekolah perubatan yang bertukar menjadi penggodam genius yang akan menjadi sangat penting dalam merampas kamera keselamatan dan penggera Korea Unified Mint.

Kim Ji-hoon sebagai Helsinki dan Lee Kyu-ho sebagai Oslo

Rakan sejawat Sepanyol, Helsinki dan Oslo, adalah sepupu yang berperang beberapa kali bersama-sama, dan digambarkan oleh Darko Perić dan Roberto García Ruiz. Money Heist: Korea – Joint Economic Area akan menyaksikan Kim Ji-hoon sebagai Helsinki dan Lee Kyu-ho sebagai Oslo. Sebagai etnik Korea dan bekas ahli gang Cina, kedua-duanya akan bertanggungjawab ke atas senjata pasukan.

Temui la banda baharu dan saksikan mereka beraksi apabila Money Heist: Korea – Joint Economic Area ditayangkan pada 24 Jun, hanya di Netflix.

Related posts

Filem Bertema Keagamaan “Cinta Subuh” Akan Menemui Penonton Seminggu Sebelum Hari Raya Aidildha

Kakimuvee

Song Joong Ki Sedang Dalam Rundingan Untuk Bintangi Filem Noir Terbaru

Zulaikha

Jeon Do Yeon & Jung Kyung Ho Disahkan Membintangi Drama Rom-Com “One Shot Scandal”

Zulaikha

“The Witch: Part 2. The Other One” Lepasi 1 Juta Penonton Dalam Tempoh 4 Hari Tayangan

Zulaikha

“The Roundup” Atas Kutipan “Avengers: Age Of Ultron” Di Korea Selatan, Melangkaui 11 Juta Penonton

Zulaikha

Gambar Terbaru “Emergency Declaration” Yang Menampilkan Song Kang Ho, Lee Byung Hun, Im Siwan & Ramai Lagi

Zulaikha

Leave a Comment