Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Slot Asia

[TRAILER] K-Drama “So Not Worth It” Akan Ditayangkan Di Netflix 18 Jun Ini

Kami menceriakan hari-hari anda dengan teaser trailer Siri Asli Netflix bertajuk So Not Worth It. Siri ini akan menceritakan kisah menghiburkan mengenai kehidupan pelajar yang tinggal di asrama antarabangsa di sebuah universiti di Seoul. Dengan hari-hari mereka yang penuh dengan ketawa, kasih sayang, dan persahabatan, anda pasti tidak mahu terlepas menonton sitkom ini!

Video ini menggoda kehidupan kampus para pelajar antarabangsa yang sangat gila. Walaupun kewarganegaraan, bahasa ibunda, dan latar belakang mereka semua berbeza, lapan pelajar itu bergaul dengan baik sebagai rakan sebilik dan menyesuaikan diri dengan kehidupan di Korea.

Walaupun pelbagai masalah seperti tugasan akademik dan pekerjaan sambilan telah menyebabkan mereka bersedih dan berharap dunia akan berakhir, mereka tetap melalui kehidupan seharian mereka sepenuhnya.

Pelajar-pelajar itu termasuklah Se-wan, penasihat penduduk yang bijak, Jamie si lelaki tampan yang tidak bermasalah, Sam yang selalu bermegah dan suka mengertak, peminat K-Drama dan fesyen, Minnie, Hyun-min yang tinggal secara senyap-senyap di asrama, Hans yang sangat mementingkan peraturan, Carson yang panas baran dan Terris si kasanova. 

Walaupun pelajar antarabangsa ini telah menyesuaikan diri dengan Korea dan fasih berbahasa Korea, banyak pengembaraan sedih dan lucu bakal menanti mereka. Pengalaman mereka yang masih muda pasti akan membuat anda tersenyum dan ketawa.

Nantikan So Not Worth It pada 18 Jun ini, hanya di Netflix.

Related posts

Netflix Lancar Teaser Rasmi Siri Sekuel “Vikings: Valhalla”

Kakimuvee

Kim Dong Wook Sedang Dalam Rundingan Untuk Bintangi Drama Terbaru Mengenai Penggembaraan Masa

Zulaikha

‘Dendam Telah Tiba’ Dalam TV Spot Terbaru “The Batman”

Kakimuvee

“BACKSTAGE” Gandingan Adik-Beradik Terkenal Vanesha Prescilla & Sissy Prescillia Akan Temui Penonton Di Malaysia 20 Januari Ini

Kakimuvee

Drama Korea Baru “Rookie Cops” Akan Diperkenalkan Di Disney+ Hotstar Bulan Ini

Zulaikha

Disney+ Hotstar Debut Treler Baharu Untuk Siri Marvel Studios “Moon Knight”

Kakimuvee

Leave a Comment