Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official TrailerSlot Asia

[TRAILER] K-Drama “So Not Worth It” Akan Ditayangkan Di Netflix 18 Jun Ini

Kami menceriakan hari-hari anda dengan teaser trailer Siri Asli Netflix bertajuk So Not Worth It. Siri ini akan menceritakan kisah menghiburkan mengenai kehidupan pelajar yang tinggal di asrama antarabangsa di sebuah universiti di Seoul. Dengan hari-hari mereka yang penuh dengan ketawa, kasih sayang, dan persahabatan, anda pasti tidak mahu terlepas menonton sitkom ini!

Video ini menggoda kehidupan kampus para pelajar antarabangsa yang sangat gila. Walaupun kewarganegaraan, bahasa ibunda, dan latar belakang mereka semua berbeza, lapan pelajar itu bergaul dengan baik sebagai rakan sebilik dan menyesuaikan diri dengan kehidupan di Korea.


Walaupun pelbagai masalah seperti tugasan akademik dan pekerjaan sambilan telah menyebabkan mereka bersedih dan berharap dunia akan berakhir, mereka tetap melalui kehidupan seharian mereka sepenuhnya.

Pelajar-pelajar itu termasuklah Se-wan, penasihat penduduk yang bijak, Jamie si lelaki tampan yang tidak bermasalah, Sam yang selalu bermegah dan suka mengertak, peminat K-Drama dan fesyen, Minnie, Hyun-min yang tinggal secara senyap-senyap di asrama, Hans yang sangat mementingkan peraturan, Carson yang panas baran dan Terris si kasanova. 

Walaupun pelajar antarabangsa ini telah menyesuaikan diri dengan Korea dan fasih berbahasa Korea, banyak pengembaraan sedih dan lucu bakal menanti mereka. Pengalaman mereka yang masih muda pasti akan membuat anda tersenyum dan ketawa.

Nantikan So Not Worth It pada 18 Jun ini, hanya di Netflix.

Related posts

THE ZONE: Survival Mission, Rancangan Varieti Korea Baharu Akan Tiba Pada Disney+ Hotstar Day

Zulaikha

Pelakon “Itaewon Class,” “Love In The Moonlight,” & “The Sound Of Magic” Bersatu Dalam Poster Untuk Rancangan Varieti Baharu

Zulaikha

“How Do You Play?” No. 1 Dalam Ranking Reputasi Jenama Rancangan Variety Untuk Bulan Ogos

Zulaikha

“Emergency Declaration” Lepasi 1 Juta Penonton Dalam Tempoh Kurang 4 Hari

Zulaikha

“Hansan: Rising Dragon” Berjaya Lepasi 4 Juta Penonton

Zulaikha

Siri Asli Disney/Pixar CARS ON THE ROAD Akan Membuat Debut Pada Hari Disney+ Hotstar, 8 September Ini

Kakimuvee

Leave a Comment