Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Slot Asia

[TRAILER] K-Drama “So Not Worth It” Akan Ditayangkan Di Netflix 18 Jun Ini

Kami menceriakan hari-hari anda dengan teaser trailer Siri Asli Netflix bertajuk So Not Worth It. Siri ini akan menceritakan kisah menghiburkan mengenai kehidupan pelajar yang tinggal di asrama antarabangsa di sebuah universiti di Seoul. Dengan hari-hari mereka yang penuh dengan ketawa, kasih sayang, dan persahabatan, anda pasti tidak mahu terlepas menonton sitkom ini!

Video ini menggoda kehidupan kampus para pelajar antarabangsa yang sangat gila. Walaupun kewarganegaraan, bahasa ibunda, dan latar belakang mereka semua berbeza, lapan pelajar itu bergaul dengan baik sebagai rakan sebilik dan menyesuaikan diri dengan kehidupan di Korea.

Walaupun pelbagai masalah seperti tugasan akademik dan pekerjaan sambilan telah menyebabkan mereka bersedih dan berharap dunia akan berakhir, mereka tetap melalui kehidupan seharian mereka sepenuhnya.

Pelajar-pelajar itu termasuklah Se-wan, penasihat penduduk yang bijak, Jamie si lelaki tampan yang tidak bermasalah, Sam yang selalu bermegah dan suka mengertak, peminat K-Drama dan fesyen, Minnie, Hyun-min yang tinggal secara senyap-senyap di asrama, Hans yang sangat mementingkan peraturan, Carson yang panas baran dan Terris si kasanova. 

Walaupun pelajar antarabangsa ini telah menyesuaikan diri dengan Korea dan fasih berbahasa Korea, banyak pengembaraan sedih dan lucu bakal menanti mereka. Pengalaman mereka yang masih muda pasti akan membuat anda tersenyum dan ketawa.

Nantikan So Not Worth It pada 18 Jun ini, hanya di Netflix.

Related posts

Gandingan Fattah Amin & Diana Danielle Dalam Kisah Percintaan Fantasi Romantik GANJIL Oleh Viu

Kakimuvee

Tonton Klip Terbaru Red Notice Yang Sarat Dengan Aksi

Kakimuvee

Trailer Army of Thieves Papar Kisah Silam Ludwig Dieter Yang Penuh Aksi

Kakimuvee

TUDUM: Netflix Umum Jadual Pelancaran Untuk Filem & Siri Korea Yang Akan Datang

Zulaikha

“Yumi’s Cells” Capai Rating Tertinggi, “One The Woman” Kekal No. 1

Zulaikha

TUDUM: Saksikan Klip Pembukaan ‘Cowboy Bepop’ Yang Sangat Klasik

Kakimuvee

Leave a Comment