Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official TrailerSlot Asia

[TRAILER] Hellbound Akan Dilancarkan Di Netflix 19 November Ini

Selamat datang ke dunia baru!

Netflix akhirnya telah melancarkan treler rasmi untuk siri Hellbound, memberikan pandangan pertama kepada kita mengenai dunia unik dari Pengarah Yeon Sang-ho, imaginasi peringkat seterusnya dan mesej yang memprovok fikiran di sebalik siri ini.

Treler utama bermula dengan nada yang menggerunkan dengan Park Jungja (lakonan Kim Shin-rok) menerima perintah neraka daripada malaikat semasa meraikan hari lahirnya bersama anak-anak tersayang. Suara Jung Jinsu (lakonan Yoo Ah-in) mengambil alih, menjelaskan bahawa fenomena ghaib adalah amaran Tuhan kepada orang berdosa untuk menjadi lebih soleh. Jinsu kemudiannya mengucapkan kata-kata, “Saya ingin mengalu-alukan anda semua ke dunia baharu” — memperkenalkan dunia apokaliptik di mana cerita yang tidak dijangka berlaku dalam masyarakat anarkis.

Diarahkan oleh pengarah Train to Busan, Yeon Sang Ho, Hellbound adalah siri terbaru Netflix yang ditetapkan di dunia di mana umat manusia berhadapan dengan fenomena supernatural yang menakutkan: utusan dari neraka yang muncul di Bumi tanpa amaran dan menghukum orang ke neraka.

Di tengah-tengah kekacauan yang disebabkan oleh realiti baru yang menakutkan ini, muncul sebuah agama yang dipimpin oleh Jung Jin Soo (lakonan oleh Yoo Ah In), dan ia mula mendapat populariti, sementara yang lain sangat mencari kebenaran di sebalik fenomena aneh ini.

Anda boleh tonton trailer rasmi Hellbound dibawah:

Related posts

Rancangan Sebenar Akan Bermula Dalam Trailer “Money Heist: Korea Part 2”

Kakimuvee

“The King’s Affection” Menjadi K-Drama Pertama Di 50th International Emmys

Zulaikha

Sempena Hari Avatar, Disney Lancar Trailer Terakhir “Avatar: The Way Of Water”

Kakimuvee

Kim Hyun Joo Hadapi Dilema Dalam Poster Drama Misteri Romantik Terbaru “Trolley”

Zulaikha

Tarian Terakhir Mike Dalam Trailer “Magic Mike’s Last Dance”

Kakimuvee

Drama Jenayah Korea “Big Bet” Akan Membuat Debut Di Disney+ Hotstar Pada 21 Disember Ini

Kakimuvee

Leave a Comment