Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official TrailerSlot Asia

[TRAILER] Hellbound Akan Dilancarkan Di Netflix 19 November Ini

Selamat datang ke dunia baru!

Netflix akhirnya telah melancarkan treler rasmi untuk siri Hellbound, memberikan pandangan pertama kepada kita mengenai dunia unik dari Pengarah Yeon Sang-ho, imaginasi peringkat seterusnya dan mesej yang memprovok fikiran di sebalik siri ini.


Treler utama bermula dengan nada yang menggerunkan dengan Park Jungja (lakonan Kim Shin-rok) menerima perintah neraka daripada malaikat semasa meraikan hari lahirnya bersama anak-anak tersayang. Suara Jung Jinsu (lakonan Yoo Ah-in) mengambil alih, menjelaskan bahawa fenomena ghaib adalah amaran Tuhan kepada orang berdosa untuk menjadi lebih soleh. Jinsu kemudiannya mengucapkan kata-kata, “Saya ingin mengalu-alukan anda semua ke dunia baharu” — memperkenalkan dunia apokaliptik di mana cerita yang tidak dijangka berlaku dalam masyarakat anarkis.

Diarahkan oleh pengarah Train to Busan, Yeon Sang Ho, Hellbound adalah siri terbaru Netflix yang ditetapkan di dunia di mana umat manusia berhadapan dengan fenomena supernatural yang menakutkan: utusan dari neraka yang muncul di Bumi tanpa amaran dan menghukum orang ke neraka.

Di tengah-tengah kekacauan yang disebabkan oleh realiti baru yang menakutkan ini, muncul sebuah agama yang dipimpin oleh Jung Jin Soo (lakonan oleh Yoo Ah In), dan ia mula mendapat populariti, sementara yang lain sangat mencari kebenaran di sebalik fenomena aneh ini.

Anda boleh tonton trailer rasmi Hellbound dibawah:

Related posts

[TRAILER] Kisah Misteri Makhluk Jerangkung Menghuni Sebuah Almari Lama Dalam Filem Terbaru Lakonan Dato’ Adi Putra

Kakimuvee

Son Hyun Joo, Jang Seung Jo & Ramai Lagi Kembali Dalam Poster “The Good Detective” Musim 2

Zulaikha

[VIDEO] Nathalie Emmanuel Terperangkap Dalam Perkahwinan Pontianak Dalam Trailer “The Invitation”

Kakimuvee

Filem Bertema Keagamaan “Cinta Subuh” Akan Menemui Penonton Seminggu Sebelum Hari Raya Aidildha

Kakimuvee

Song Joong Ki Sedang Dalam Rundingan Untuk Bintangi Filem Noir Terbaru

Zulaikha

[VIDEO] Buaya Menyanyi Riang Ria Dalam Teaser “Lyle, Lyle, Crocodile”

Kakimuvee

Leave a Comment