Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaKomik

Trailer “Ghost Rider #1” Goda Era Baru Johnny Blaze

Tahun 2022 menndakan ulang tahun ke-50 Johnny Blaze, Ghost Rider asal Marvel Comics. Bagi meraikan ulang tahunnya, Marvel Comics telah mengeluarkan trailer untuk Ghost Rider #1 yang menampilkan karya seni dari penulis Benjamin Percy dan artis Cory Smith yang tidak pernah dilihat peminat sebelum ini.

Dikenali dengan karyanya seperti Wolverine dan X-Force, Percy bersedia untuk meletakkan ‘kejahatannya’ yang tersendiri pada mitos Ghost Rider, membangkitkan semua elemen menakutkan pada cerita paling klasik wira Marvel sambil memacu watak itu ke arah zaman baharu.

Smith, sementara itu, yang pernah menghasilkan Conan the Barbarian, nampaknya artis yang sesuai untuk era Johnny yang membara. 

Siri ini bermula dengan Johnny yang nampaknya menjalani kehidupan yang sempurna: seorang isteri dan dua anak, bekerja di kedai membaiki kereta dan komuniti bandar kecil yang menyokongnya. Tetapi Johnny tidak melakukannya dengan baik. Kehidupan ini mula terasa seperti penjara dan ada semangat dalam dirinya yang memberontak untuk keluar!

“Ini ialah pendekatan kembali ke asas yang memfokuskan (buat masa ini) pada Johnny Blaze,” Percy memberitahu SYFY Wire dalam temu bual baru-baru ini.

“Di manakah dia berada selama beberapa tahun yang lalu? Anda akan tahu tidak lama lagi. Saya tidak boleh memberitahu anda terlalu banyak, atau saya akan mengurangkan ketegangan dan seram. Dan yakinlah: ini adalah komik seram. Beberapa perkara yang sangat meresahkan berlaku dalam isu pertama (bersaiz besar) ini sahaja.”

Tonton trailer terbaru dan halaman muka hadapan Ghost Rider #1 dibawah:

Related posts

Saksikan Trailer Red Band ‘No Hard Feelings’ Lakonan Jennifer Lawrence

Kakimuvee

Bintang John Wick Lance Reddick Meninggal Dunia Pada Usia 60 Tahun

Kakimuvee

Zack Snyder Goda Video Transmisi Dari Lord Darkseid

Kakimuvee

Viu Jadi Pemacu Utama Pertumbuhan Langganan OTT Asia Tenggara Pada Suku ke-4 2022, Menurut Laporan MPA

Kakimuvee

Anime Jepun Pasca Apokaliptik ‘Tengoku Daimakyo’ Akan Tersedia Untuk Penstriman Di Disney+ Hotstar Pada April Ini.

Kakimuvee

Rating Awal Rotten Tomatoes ‘John Wick: Chapter 4’ Telah Didedahkan

Kakimuvee

Leave a Comment