Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer

Trailer Filem Vampire “Thirst” Yang Agak Gila & Gore

Thirst, filem seram vampire dari Iceland arahan Gaukur Úlfarsson dan Steinþór Hróar Steinþórsson. Filem ini tidak mungkin ditayangkan atau dijual di Malaysia kerana ia memaparkan unsur-unsur ‘gore’ yang agak gila, serta memaparkan orientasi seksual ‘Vampire’ yang digambarkan sebagai homoseksual. 

Perkongsian artikel ini hanyalah untuk tujukkan kepada anda semua gambaran gore melalui trailer ‘Red Band’ Thirst. Trailer yang berdurasi 1 mini 28 saat ini sudah cukup menggambarkan kegilaan adegan-adegan kejam yang dipaparkan dalam filem ini. Anda boleh saksikan trailer dibawah. Amaran! video ini langsung tidak sesuai untuk individu dibawah 21 tahun.

Thrist mengisahkan Hulda, seorang wanita yang disyaki membunuh abangnya, dan disiasat oleh polis. Namun, dia dilepaskan dari tahanan selepas polis tidak memiliki sebarang bukti. Dia kemudiannya bertemu dengan seorang lelaki tua, dimana lelaki itu sebenarnya vampire yang berusia 1,000 tahun, dan boleh menghidupkan semula abangnya, tetapi akan membawa akibat yang buruk. 

Filem ini dibintangi Hjörtur Sævar Steinason, Ingvar E. Sigurdsson (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald), Halldóra Geirharðsdóttir dan Ólafía Hrönn Jónsdóttir (“Black Mirror”).

Sumber: BloodyDisgusting

Related posts

Trailer Pertama Musim Ke-4 “Stranger Things” Papar Kisah ‘Origin’ Eleven

Kakimuvee

Trailer Baru “Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie” Menjelang Tayangannya Di Netflix Jun Ini

Kakimuvee

Trailer Terakhir “A Quiet Place Part II” Buatkan Korang Tak Sabar Nak Tonton Sekuel Filem Ini

Kakimuvee

“Mad For Each Other” Goda Ledakan Gila Dalam Siri Rom-Com Terbaru Netflix

Zulaikha

Netflix Dedah Foto & Trailer Musim Akhir “Castlevania”

Kakimuvee

[TRAILER] Jay Zulkarnain Kembali Dalam Sekuel J2: J Retribusi, Eksklusif Di Disney+ Hotstar MY

Kakimuvee