Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Slot Asia

[TRAILER] Filem Gangster Tamil JAGAME THANDHIRAM Akan Ditayangkan Di Netflix 18 Jun Ini

Kita tidak dapat menahan diri dari rentak Rakita Rakita Rakita ketika kita menonton treler blockbuster Tamil yang akan datang, JAGAME THANDHIRAM, yang akan debut di seluruh dunia pada 18 Jun 2021 ini, secara eksklusif di Netflix.

Pengarah Karthik Subbaraj membawakan kepada anda sebuah kisah mengenai seorang gangster Tamil yang dilakonkan oleh Dhanush!

Diterbtikan oleh studio YNOT dan Reliance Entertainment, Jagame Thandhiram akan menjadi blockbuster musim panas yang sempurna dengan barisan pelakonnya yang hebat termasuklah Dhanush, Aishwarya Lekshmi, Joju George, Kalaiyarasan, Sharath Ravi dan James Cosmo. Digabungkan dengan muzik rancak oleh Santhosh Narayanan, penonton pasti melekat di tempat duduk mereka!.

Bercakap mengenai filemnya, sutradara Karthik Subbaraj mengatakan, “Jagame Thandhiram adalah filem impian saya yang dibuat dengan penuh bersemangat untuk menceritakan kisah yang mencengkam, mengenai isu yang sering berlaku di seluruh dunia, melalui watak yang diasaskan secara tempatan – dengan cara yang paling menarik dan menghiburkan. Penonton akan sekali lagi melihat Dhanush membawa bakat dan hiburannya yang luar biasa ke 190 negara di Netflix. Dihasilkan oleh YNOT Studios dan hiburan Reliance, Jagame Thandhiram akan tersedia di seluruh dunia di Netflix pada 18 Jun! “

Jangan lupa saksikan Jagame Thandhiram, yang akan dilancarkan pada 18 Jun ini, eksklusif di Netflix!

Related posts

Gandingan Fattah Amin & Diana Danielle Dalam Kisah Percintaan Fantasi Romantik GANJIL Oleh Viu

Kakimuvee

Tonton Klip Terbaru Red Notice Yang Sarat Dengan Aksi

Kakimuvee

Trailer Army of Thieves Papar Kisah Silam Ludwig Dieter Yang Penuh Aksi

Kakimuvee

TUDUM: Netflix Umum Jadual Pelancaran Untuk Filem & Siri Korea Yang Akan Datang

Zulaikha

“Yumi’s Cells” Capai Rating Tertinggi, “One The Woman” Kekal No. 1

Zulaikha

TUDUM: Saksikan Klip Pembukaan ‘Cowboy Bepop’ Yang Sangat Klasik

Kakimuvee

Leave a Comment