Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Slot Asia

[TRAILER] Filem Gangster Tamil JAGAME THANDHIRAM Akan Ditayangkan Di Netflix 18 Jun Ini

Kita tidak dapat menahan diri dari rentak Rakita Rakita Rakita ketika kita menonton treler blockbuster Tamil yang akan datang, JAGAME THANDHIRAM, yang akan debut di seluruh dunia pada 18 Jun 2021 ini, secara eksklusif di Netflix.

Pengarah Karthik Subbaraj membawakan kepada anda sebuah kisah mengenai seorang gangster Tamil yang dilakonkan oleh Dhanush!

Diterbtikan oleh studio YNOT dan Reliance Entertainment, Jagame Thandhiram akan menjadi blockbuster musim panas yang sempurna dengan barisan pelakonnya yang hebat termasuklah Dhanush, Aishwarya Lekshmi, Joju George, Kalaiyarasan, Sharath Ravi dan James Cosmo. Digabungkan dengan muzik rancak oleh Santhosh Narayanan, penonton pasti melekat di tempat duduk mereka!.

Bercakap mengenai filemnya, sutradara Karthik Subbaraj mengatakan, “Jagame Thandhiram adalah filem impian saya yang dibuat dengan penuh bersemangat untuk menceritakan kisah yang mencengkam, mengenai isu yang sering berlaku di seluruh dunia, melalui watak yang diasaskan secara tempatan – dengan cara yang paling menarik dan menghiburkan. Penonton akan sekali lagi melihat Dhanush membawa bakat dan hiburannya yang luar biasa ke 190 negara di Netflix. Dihasilkan oleh YNOT Studios dan hiburan Reliance, Jagame Thandhiram akan tersedia di seluruh dunia di Netflix pada 18 Jun! “

Jangan lupa saksikan Jagame Thandhiram, yang akan dilancarkan pada 18 Jun ini, eksklusif di Netflix!

Related posts

Netflix Lancar Teaser Rasmi Siri Sekuel “Vikings: Valhalla”

Kakimuvee

Kim Dong Wook Sedang Dalam Rundingan Untuk Bintangi Drama Terbaru Mengenai Penggembaraan Masa

Zulaikha

‘Dendam Telah Tiba’ Dalam TV Spot Terbaru “The Batman”

Kakimuvee

“BACKSTAGE” Gandingan Adik-Beradik Terkenal Vanesha Prescilla & Sissy Prescillia Akan Temui Penonton Di Malaysia 20 Januari Ini

Kakimuvee

Drama Korea Baru “Rookie Cops” Akan Diperkenalkan Di Disney+ Hotstar Bulan Ini

Zulaikha

Disney+ Hotstar Debut Treler Baharu Untuk Siri Marvel Studios “Moon Knight”

Kakimuvee

Leave a Comment