Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
AnimeOfficial Trailer

Trailer Filem Anime “Sing a Bit of Harmony” Goda Tayangan 2022


Funimation telah melancarkan trailer terbaru untuk filem anime terbaru, Sing a Bit of Harmony, menyoroti apa yang diharapkan peminat dalam filem yang akan datang.

Dalam trailer dibawah, kita diperkenalkan kepada Shion (disuarakan oleh Tao Tsuchiya), seorang pelajar yang berpindah ke Sekolah Tinggi Keibu dan segera menjadi popular kerana keperibadiannya dan bakat atletiknya yang luar biasa. Namun, sepanjang filem ini, ia menunjukkan bahawa dia sebenarnya adalah A.I. yang sedang dalam fasa ujian.

Berikut adalah sinopsis Sing a Bit of Harmony:

“Matlamat Shion adalah untuk membawa “kebahagiaan” kepada Satomi yang merupakan seorang penyendiri yang kronik. Namun, strateginya adalah sesuatu yang tidak dijangkakan oleh manusia: dia menyanyikan lagu kepada Satomi di tengah kelas. Setelah mengetahui bahawa Shion adalah seorang AI, Satomi dan rakan masa kecilnya, Touma, yang sangat meminati kejuruteraan, terus menerus menunjukkan minat kepada pelajar baru itu. 

Bersama dengan Gocchan yang terkenal dan menarik, Aya yang berhasrat kuat, dan ahli kelab judo “Thunder,” mereka menjadi semakin terharu dengan nyanyian dan kesungguhan Shion bahkan ketika telatahnya membingungkan mereka. Tetapi apa yang dilakukan Shion demi Satomi akhirnya menyebabkan mereka semua terlibat dalam beberapa masalah serius. Bersedialah untuk kisah menarik antara A.I. dan rakan sekelasnya!”


Sing a Bit of Harmony ditulis dan diarahkan oleh Yasuhiro Yoshiura, yang baru-baru ini telah memenangi anugerah “Excellence Award” di bahagian animasi Festival Media Seni Jepun Media untuk karyanya Patema Inverted: Beginning of the Day. Yoshiura juga turut membawa pulang trofi “Anugerah Anime Terbaik” di bahagian OVA International Anime Fair Tokyo untuk karyanya Time of Even.

Sing a Bit of Harmony ditulis dan diarahkan oleh Yasuhiro Yoshiura, yang baru-baru ini dianugerahkan “Anugerah Kecemerlangan” di bahagian animasi Festival Media Seni Jepun Media untuk karyanya di Patema Inverted: Beginning of the Day. Yoshiura juga memenangkan “Anugerah Anime Terbaik” di bahagian OVA International Anime Fair Tokyo untuk karyanya di Time of Even.

Filem anime terbaru ini akan dilancarkan di Jepun pada 29 Oktober 2021, dan akan ditayangkan di beberapa negara seperti Amerika Syarikat, Kanada, U.K, Ireland, Australia dan New Zealand pada awal 2022. 


Related posts

[TRAILER] Amber Heard Bakal Muncul Dalam Filem Terbaru ‘In The Fire’

Kakimuvee

Lionsgate Dedah Trailer Terbaru The Ballad of Songbirds & Snake

Kakimuvee

Filem Lakonan Shin Hye-Sun & Kim Sung-Kyun Akan Ditayangkan Di Pawagam Tempatan Pada 28 September Ini

Kakimuvee

Justin Timberlake Kembali Dengan Kumpulannya Dalam Trailer Trolls Band Together

Kakimuvee

Video Teaser Saw X Usik Kengerian Filem Terbaru Melalui Permainan Papan

Kakimuvee

[VIDEO] Teaser Aquaman and the Lost Kingdom Pratonton Filem Terbaru DC

Kakimuvee